Kadın Hastalıkları ve Doğum - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 3 soru cevaplandı.

1 bucuk hafta once regl bitmesine ragmen regl olmayan kan gelmesi?

Merhaba hocam 18 yasindayim 1 bucuk hafta once regl bitmesine ragmen tekrardan ilk defa acik renkte kan geldi.umursamadim ertesi gun tekrar geldi ama bu regl seklinde bir kanama degil karnim da agriyor hafiften ayrcada bende demir eksikligi anemisi de var tedavi oluyorum korkulcak bir seymidir ne yapmaliyim simdiden cok tesekkur ederim.

29 Mart 2016 06:47
Op. Dr. Burcu Aydın Boyama Doktora Sor

Op. Dr. Burcu Aydın Boyama tarafından cevaplandı.

kisa suren adet

20 mayısta erkek arkadaşımla anal ilişkiye girdik boşalma olmadığıni söylüyor erkek arkadaşım ama ben yinede korkuyorum boslma olup vajinama sizmasindan korktum birde sürtünme yaşadık çünkü 23 mayısta adet oldum fakat birbuçuk gün sürdü normalde 3 gün sürüyordu ama yine agriliydi herzamanki gibi.16 haziranda evde test yaptım negatif çıktı.22 haziranda tekrar adet oldum yine birbuçuk gün sürdü yine normal ağrılı ve pihtiliydi tek sorunum az sürmesi..6 haziranda da gittiğim iç hastalıkları doktorum sol yumurtaligimda kist tespit etti ultrason muayne sırasında..2haftadır süren yani son adetim den beri kahverengi akintim vardı 9 temmuzda pembemsi kırmızı akintim olmaya başladı sabahları ilk idrarimdan sonra az oluyor sonnra bitiyor.sabahlarida ...

12 Temmuz 2015 09:23
Op. Dr. Burcu Aydın Boyama Doktora Sor

Op. Dr. Burcu Aydın Boyama tarafından cevaplandı.

ilk ilişki sonrası adet

İlk defa ilişkiye girdim üstünden tam 10 gün geçti. Ayın 26sında regl olmuştum geçen ay ama bugün ayın 30u ve hala hasta olamadım. Arada ağrı geliyo gibi ama akıntım gelmiyor acaba psikolojik olarak mı ağrı hissediyorum bilmiyorum. Ne yapmam gerek?

30 Haziran 2015 15:54
Op. Dr. Burcu Aydın Boyama Doktora Sor

Op. Dr. Burcu Aydın Boyama tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube