Kadın Hastalıkları ve Doğum - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 3 soru cevaplandı.

adetim bitmiyor

merhaba hocam 29 yasındayım evliyim 3 martta başlayan adet kanamam kesilmiyor ara ara azalsada devam ediyor 4 kere dra gittim alttan muayene tahlil hepsi temiz çıkıyor ama geçmiyor ve 1 yıldır devam eden mantar sorunum var kullanmadığım fitil ilaç krem kalmadı ilişki sırasında pul pul döküntüler geliyor artık dayanamıyorum

11 Mayıs 2018 13:23
Op. Dr. Nadide Korkut Doktora Sor

Op. Dr. Nadide Korkut tarafından cevaplandı.

Adet sancısı

Merhaba doktor hanım . Öncelikle benim adet dönemlerim çok ağrılı ve düzensiz bir şekilde geçiyor .(bekar bir bayanım ) .Bunun için doktora gittim tahliller yapıldı ultrason çekildi yumurtalıklarda sıkıntı çıkmadı .Doktor düzensizlikler için doğum kontrol hapı önerdi ben istemedim ama adet dönemimde çok ağrı çekiyorum bunun için ağrı kesici almalı mıyım bir zararı olur mu ? Önerileriniz nelerdir?

22 Nisan 2018 07:38
Op. Dr. Nadide Korkut Doktora Sor

Op. Dr. Nadide Korkut tarafından cevaplandı.

karın agrısı

kolay gelsin hocam, 23 yaşında kızım adet döneminde karın agrım oluyor bunun için hap veriyor doktorum cevremden ise kullanmam zararlı olacağıda söleniyor zararı varmıdır?kullandığım ilaçlar ilerde gebelikde sorun çıkarabilirmi? birde çikolata kistti şüphesindeyim doktora muaneye adet dönemindeyken mi gitmem gerekiyor? teşekkür ederim.

25 Mart 2014 13:09
Op. Dr. Nadide Korkut Doktora Sor

Op. Dr. Nadide Korkut tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube