Kadın Hastalıkları ve Doğum - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 3 soru cevaplandı.

adet dönemi ve düzensizliği

merhaba hocam 37 yaşındayım,17 yıllık evliyim 16 yaşında bir oğlum var.Sezeryan ile doğum yaptım.Doğumdan sonra adet kanamalarım çok şiddetli oldu çocuk bezi kullanır oldum.Son 5 senedir de düzensiz olmaya başladı 3 ay olmuyorum sonra oluyor gibi. ve adet dönemi gelince sanki dokuz aylık hamile gibi heryerim şişiyor.Mesaba geçen 4 ay adet görmedim ve davul gibi şişmiştim bir ay boyunca da hep lekelenme oldu bır gun anıden dogum sancısı gıbı sancım başladı doktora gıttık serum taktı ıçıne bır suru ılaç karıştırdı agrım gectı rahım ıcı cok dolu cok kalın dedı eger yarına kadar adet olmaya başlamazsan gel ıcerıdekı kanı bız cekecegız dedı neysekı kendılıgınden oldu.Adet sonun da tartıya cıktım tam 20 kılo vermıstım.Nasıl şiştiğimi hayal edin. ...

10 Eylül 2014 18:00
Op. Dr. Ömer Özdemir Doktora Sor

Op. Dr. Ömer Özdemir tarafından cevaplandı.

tahlil sonuçları

TSH 0.949 Estradiol 488 FSH 4.01 LH 3.62 Prolaktin 14.56 Merhaba Tahlilimi adetin 3.günü yaptırdım adet düzensizliğim var bu aya kadar normal adet görüyordum ama bu sefer 60 gün kadar adet olmadım.Şimdiki olduğumda da az miktarda bir kanama oldu tahlil sonuçlarım normal mii?

31 Mayıs 2014 09:06
Op. Dr. Ömer Özdemir Doktora Sor

Op. Dr. Ömer Özdemir tarafından cevaplandı.

6 gündür adet sancım var ama kanamam başlamadı

4 ay önce sezaryan doğum yaptım. 53 gün süren kanamadan sonra sadece 10 gün kadar temiz kalabildim ve 24 gün arayla iki kere adet oldum. Doğum öncesi de 31 günde bir,düzenli ve sancılı adet görürdüm. Fakat 6 gündür kanamasız adet sancısı çekiyorum belden başlayıp kasıklarıma yayılan -doğum sancısı kadar şiddetli- hala sökülemedim. Sebebi ne olabilir?

22 Mayıs 2014 04:20
Op. Dr. Ömer Özdemir Doktora Sor

Op. Dr. Ömer Özdemir tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube