Kadın Hastalıkları ve Doğum - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 3 soru cevaplandı.

Lekelenmem geliyor

Merhaba 6 haftalık gebeyim progestan kullanıyorum lekem oluyordu kahverengi şuan yine lekenenmem oluyor kahverengi şeklinde ilaçtan olabilir mi ağrımda oluyor korkuyorum 1 kere düşük yaptım

19 Haziran 2021 14:17
Op. Dr. Barış Pilancı Doktora Sor

Op. Dr. Barış Pilancı tarafından cevaplandı.

Adet düzensizliği

Merhabalar. 3 aylık evlıyım. Adet duzensızlıgım var . 2 . ayımda doktora gittim ve yumurtalıklarda kist olduğunu soyledı sonra hasta olmam için ilaç verdı ve Eylül’ün 1inde hasta oldum kan testinde prolaktin 29 çıktı ve Dostinex ilacını verdı haftada 1 defa yarım içiyorum ama hala hasta olamadım ve Dostinex ile hamile kalınır mı ve hastalık düzenler mı ?

18 Ekim 2020 18:27
Op. Dr. Barış Pilancı Doktora Sor

Op. Dr. Barış Pilancı tarafından cevaplandı.

menopoz sikayetkeri

Hocam iyi günler ben 47 yaşındayım ve 3 ay regl görmedim ve bir doktora başvurdum çeşitli testler yapıldı Smear testi yaptırdım ve sonuçları şu şekilde SERVİKAL SIVI BAZLI SİTOLOJİ, DEĞERLENDİRME İÇİN YETERLİ ENDOSERVİKAL HÜCRE GÖRÜLMEDİ İNTRAEPİTELYAL LEZYON YA DA MALİGNİTE İZLENMEDİ daha sonra rahimin de kalınlaşma var denildi ve biyopsi yapıldı. Tanılar / Sitopatolojik Tanılar : UTERUS, ENDOMETRİUM, PİPELLE BİYOPSİ --- ÖSTROJEN ETKİNLİĞİNDE ENDOMETRİUM bu testlerin sonucunda nasıl bir tedavi uygulanır korkulacak bir durum var midir cevabınız için çok tesekkür ederim.

19 Mayıs 2019 09:44
Op. Dr. Barış Pilancı Doktora Sor

Op. Dr. Barış Pilancı tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube