Göz Hastalıkları - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 3 soru cevaplandı.

Lens kullanımından sonra kanlanma

Hocam merhabalar, ben yaklaşık 11-12 senedir gözlük kullanıyorum. Önceki gün lens muayenesi oldum ve lens aldım. Dün ilk defa lenslerimi takıp dışarı çıktım. Eve geldim ve lenslerimi çıkarttım. Daha sonra sol gözümde bi ne çok ne az bi kanlanma, damarlanma vardı ama sağ gözümde bir şey yoktu. Bunun sebebi lense alışma süreci midir? Yoksa bunun başka bir etkeni olabilir mi? Teşekkürler.

19 Ağustos 2021 11:15
Doç. Dr. Yaran Koban Doktora Sor

Doç. Dr. Yaran Koban tarafından cevaplandı.

Lens uzerine gozluk takinca daha net goruntu

Hocam kolay gelsin benim gozumde 2 yil kadar once 0.75 miyop cikti bende gozluk aldim kullaniyordum lakin gecen hafta tekrar doktora gittim goz numaram 1.75 olmus.Bende ilk defa kullanmak uzere air optix aqua lens aldim.Lensi simdi taktim goruntu kalitem hic bisey takmazken ki goruntuden cok daha net lakinn gozumde lens varken benim eski 0.75 numarali gozlugu de ustune takinca goruntu kalitesi ilginc bi sekilde 3-4 kat artti.Bunun nedeni nedir hocam?1.75 lens+0.75 gozluk benim gozler 2.5 numara midir acaba?

11 Temmuz 2021 22:57
Doç. Dr. Yaran Koban Doktora Sor

Doç. Dr. Yaran Koban tarafından cevaplandı.

Şuan ki görev yeriniz nerde

Yaran hanım benim kızım sizin hastanız emine muaneniz sonucu beyinde ödem var teshisi koymustunuz gerekli tetkiler yapıldı yalnız tekrar göz muanesi olmamız gerekiyor yeni görev yeriniz nerde öğrenmemiz mümkün mü?

2 Temmuz 2021 00:57
Doç. Dr. Yaran Koban Doktora Sor

Doç. Dr. Yaran Koban tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube