Göz Hastalıkları - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 3 soru cevaplandı.

Vitreus dejenerasyonu

Hocam iyi akşamlar. Yaklaşık 1 haftadır gözümde sinek uçuşması denilen şeyden oldu. Doktora gittim durumu anlattım detaylı bir muayeneden geçirdi beni ve uçuşmaları göremediğini söyledi. Nasıl göremediğini anlamadım hocam böyle bir şey olduğuna eminim. Nevanac isimli bir göz damlası verdi ve azalabileceğini geçmezse de alışmam gerektiğini söyledi. Hocam biraz daha detaylı bilgilendirebilir misiniz? Gözümde 1 tane belirli nokta şeklinde uçuşma var. Bunun geçmesi ve tedavisi imkansız mıdır? Asla azalmaz mı? Lütfen bilgilendirin.

28 Nisan 2021 20:27
Op. Dr. Mustafa İşlek Doktora Sor

Op. Dr. Mustafa İşlek tarafından cevaplandı.

Yardım

Hocam 1990 yılında sağ göz travması nedeniyle 3 kez vitrektomi operasyonu geçirdim sağda görme yok solda görme tam diyor binokuler görme yok yazıyor raporum 42 idi şimdi 32 düştü göz oranlarını dusurmusler göz önemli organ ama rapora gelince öyle değil şimdi hocam bana bı yardımcı olursanız hocam sol gözümde numara 0.5 idi uzağı goremiyordum şimdi 2 hem uzağı hemde yakını görememe şikayetim var memurum bilgisayar başındaym doktora gittiğimde sağlam gözümle şikayetlerimi söyledim harfleri okuyunca 2 ci sırada yazılar birbirine katıyor 3 de yazılari okuyamiyorum gidiyor yazılar birbirine giriyor gözüme bazen gün aşırı puslu bir perde geliyor hocam yalan dolanla sağlık raporu çok alınıyordu şimdi vermiyorlar bizim ne suçumuz hocam göz numara 2...

15 Ocak 2017 19:43
Op. Dr. Mustafa İşlek Doktora Sor

Op. Dr. Mustafa İşlek tarafından cevaplandı.

Gözde uçuşan cisimler

Hocam yaşım 23 gözümde 3 aydır kronik olarak özellikle sağ gözümde uçuşan cisimler var çizgi nokta sinek gibi aydınlıkta cok daha belli oluyor. Muayene oldum retina temiz ffa filmi çektirdim renkli damarlar sağlam hiç bir problem bulamadık bunun neden oldugunu neler yapabileceğimizi söyler misiniz?

9 Ağustos 2016 19:22
Op. Dr. Mustafa İşlek Doktora Sor

Op. Dr. Mustafa İşlek tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube