Göz Hastalıkları - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 3 soru cevaplandı.

optik disk bozukluğu

Hocam merhaba iyi günler hocam Ben 35 yaşındayım Bende 10 yıldır yaklaşık kuru Göz rahatsızlığı var İlaç kullanmama rağmen bir türlü geçmedi bir gün sabahleyin ayaklarım tutulup kalınca Fizik Tedavi doktoruna gittim orada üç sefer bir hafta arayla tahlil yapıldı CRP ve sedimantasyon tahlillerim yüksek çıkınca beni Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk ettiler orada da CRP ve sedimantasyon yüksek çıkınca Ankara'ya ana kan tahlili de görünürler pozitif gelince tükrük bezi biyopsisi pozitif çıkınca göz kuruluğu da Shemer testinde sağ göz bir milim sol göz 4mm çıkınca bana ŞSJGRON teşhisi konuldu ve ilaç tedavisine h kortizonlu Prednol. Kortizon ilaç üç hafta sonunda kullanıldıktan sonra kesulecejken sağ gözüm aniden göre bozukluğu oluncaplaqneil kes...

15 Ekim 2016 20:19
Op. Dr. Mücahit Emre Doktora Sor

Op. Dr. Mücahit Emre tarafından cevaplandı.

Optik sinirlerde solukluk

Göz doktoruna gittim ilaçlı filim cekildim sonuc optik sinirlerde solukluk var denildi geciktirmeden nöroloji ye göster denildi acaba sıkıntı nedir.

29 Temmuz 2015 23:18
Op. Dr. Mücahit Emre Doktora Sor

Op. Dr. Mücahit Emre tarafından cevaplandı.

göz sorunu

hocam kolay gelsin hastanın cocuk yaşlarında başlayan göz tembeligi sonucunda % 50 görme kayıbı yaşamaktadır bu hastalıgın tedavisi mümkünmüdür iyi çalışmalar hayırlı geceler .

10 Ekim 2013 20:55
Op. Dr. Mücahit Emre Doktora Sor

Op. Dr. Mücahit Emre tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube