Göz Hastalıkları - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 3 soru cevaplandı.

adenoviral konjiktivit

merhaba 2 gün öne adenoviral konjiktivt oldum tears naturel virgan jel ve zylet damla kullanıyorum ayrcaı gözümü baticon ile yıkadı doktorum ancak bugun lenf bezlerimde şişlk ve soguk algınlıgına benzer belirtiler cıktı eklem agrısı bogazda yanma ve öksürük sizce ne yapmalıyım tesekkür edeim...

24 Ağustos 2016 18:09
Op. Dr. Mücahit Emre Doktora Sor

Op. Dr. Mücahit Emre tarafından cevaplandı.

Göz nezlesi sonrası görme problemi çekiyorum ne yapmalıyım ?

Merhaba ben 18 yaşındayım ve bende 2 hafta önce göz nezlesi başlamıştı.Annemden bulaşmıştı bana da. 2 hafta boyunca sürekli kasıntı şişlik akma hepsi oldu. Şuan o konularda bi sikayetim yok. İlk hafta sadece sol gözümdeydi daha sonra sağ gözüme de bulaştı.Kızarıklık şişlik ve akma geçmesine rağmen sol gözüm halen diğerinden biraz daha küçük ve her iki korneamın rengi de halen tuhaf . Ve sol gözümde bulanıklık var. Doktorum vitamin vermişti ama yaptırmam gereken başka testler yüzünden onu henüz kullanmaya başlayamadım.Şuan başlasam da görme sorunumu düzeltir mi ? Bu görme bozukluğu kalıcı mı değilse ne gibi tedaviler uygulanmalı. Şimdiden teşekkür ederim.

15 Mayıs 2014 10:51
Op. Dr. Mücahit Emre Doktora Sor

Op. Dr. Mücahit Emre tarafından cevaplandı.

goz alerjisi

Mrb dr bey. 3 yasinda bir oglum var. gozunde alerji oldugu icin damla kullandik fml damlayi 10 gun zaditeni 1 ay kullandik. tekrar kontrole goturdk ve alerjisi daha da artmis. Dr tekrar zaditen yazdi 2 ay kullanacak. Birde flarex diye bir damla yazmis. 15 gun kullanacak dedi. ama prospektusunde 7 yas alti kullanilmamasi gerekiyor yaziyor. benim oglum henuz 3 yasinda. sizce kullanabilirmiyiz.

10 Nisan 2014 09:13
Op. Dr. Mücahit Emre Doktora Sor

Op. Dr. Mücahit Emre tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube