Göz Hastalıkları - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 4 soru cevaplandı.

göz kılcal damar

merhaba benim uzunca telefona baktıktan sonra iki gözümde de tek tük kılcal damarlar belirginleşti. 2 kere göz doktoruna gittim birisi önemsiz zamanla geçer dedi. biri ise gözü besleyen damarlar belirginleşmiş geçmez o dedi. onlara gitmeden önce ise online doktor suni göz yaşı damlası önermişti 3 tane farklı kullandım hiçbiri fayda etmedi. yanma batma kaşıntı vs yok. ama kılcal damar 9 aydır geçmiyor. napmam lazım bunu geçirmek için.

4 Aralık 2020 21:29
Op. Dr. Berrin Toksü Doktora Sor

Op. Dr. Berrin Toksü tarafından cevaplandı.

Kataraktligoz

Katarajtgoz Hocam saygılar evvelki cevablariniz için teşekkürler sol gozde_12miyopive katarakt var diğer göz _1 0miyopi kataraktyok ne yapılabilir hastaneniizde ameliyat maliyetinin ne kadar katarak tli gözümü kapatıp okursam yinede göz yorulmuş olurmu dkyek goz kurulugu damlasi kullaniyorum devamli kullansam olurmu sise bittinceye kadar kullanayim degilmi miyopi yuzunden aneliyat riskliymis esim kolon kanseri 2.5aydir kemosu bitmis katarakti var ameliyat riski varmi ne zaman ameliyati onerirsiniz Gizle

14 Şubat 2020 11:26
Op. Dr. Berrin Toksü Doktora Sor

Op. Dr. Berrin Toksü tarafından cevaplandı.

Göz ağrısı

Hocam mrb. Gözümde sarı ve şişkin bişey çıktı ve inanılmaz ağrı yapıyor. Ayrıca batma, yanma ve baş ağrısı da yapıyor. Gözüm sürekli kısık geziyorum. Defalarca göz doktoruna gittim pinguecula ve konjonktivit dediler damla krem vs verdiler ama ağrım hafiflemiyor. 10 ay önce doktor gözlük vermişti +1 numara. şimdi o büyük onu kullanma göz kapakların yara olmuş dediler. Hayat kalitem düştü. Bilgisayar başında çalışıyorum ve aşırı zorlanıyorum. nereye gitmeliyim ağrı neden olabilir?

11 Haziran 2017 21:31
Op. Dr. Berrin Toksü Doktora Sor

Op. Dr. Berrin Toksü tarafından cevaplandı.

Konjontivit icin netildex uygun mu?

Merhaba bana konjontivit teshisi konuldu uzun zamandir gozumde rahatsizlik vardi ama artik telefonun ekranina bile bakamaz duruma geldim. Doktor netildex damla verdi ama konjontivit icin uygunmu sormak istedim cunku 2.kutuyu bitiriyorum bir yararini gormedim birde gozun icine sürülen bir krem gibi pomad verdi onu surmekte zorlandigim icin kullanmiyorum surdukten sonra bulanık goruyorum kullanmaya devam etmeli miyim beni aydınlatirsaniz cok sevinirim..

20 Aralık 2016 12:45
Op. Dr. Berrin Toksü Doktora Sor

Op. Dr. Berrin Toksü tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube