Göz Hastalıkları - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 5 soru cevaplandı.

konjonktivit kist

Merhaba doktor bey. 5 hafta önce gözümün beyaz kısmında kabarcık çıktı, doktora gittiğimde su birikmiş dedi damla verdi damlayı kullandığım müddetçe bu kabarlıklığın içi defalarca boşalıp tekrar doldu. En son doktora gittiğimde göz kuruluğuna bağlı konjonktivit kist olduğu söylendi içi iğneyle boşaltıldı ve şuan yine doldu. Bu kist kendiliğinden geçer mi yoksa hiç geçmeme durumu var mı? Ne yapmam gerekiyor? Ameliyat mı olmam gerekiyor?

2 Kasım 2021 12:30
Prof. Dr. Murat Tunç Doktora Sor

Prof. Dr. Murat Tunç tarafından cevaplandı.

goz kuresi icinde lezyon

hocam merhaba size daha oncede soru sormustum bu konuda en bilgili sizsiniz ve cok aciklayici yaziyorsunuz o yuzden size sormak istedim. hpv disardan belirti vermeden goz kuresinin icinde lezyon yaparsa gorme kaybina neden olurmu? tedavisi varmidir?

11 Şubat 2020 21:25
Prof. Dr. Murat Tunç Doktora Sor

Prof. Dr. Murat Tunç tarafından cevaplandı.

Göz beyazında leke

İyi günler. Benim gözümde küçüklüğümden beri mor bir leke var ve gittikçe gözümü sarmaya başladı. Ayrıca leke olan gözüm diğer gözüme göre daha koyu renk. Bundan aşırı rahatsız oluyorum. Bunun bir tedavisi var mı? Lütfen cevap verin.

27 Ocak 2020 11:30
Prof. Dr. Murat Tunç Doktora Sor

Prof. Dr. Murat Tunç tarafından cevaplandı.

Tedavi önerisi

Sayın hocam sağ göz kapağımın iç kısmında arpacığa benzer bir oluşum oldu, Tuncelide Dr. Duygu Çam hanım arpacık olmadığını söyledi konjonktival kitle tanısı ile Lotemax ile Patanol tedavisi uyguladı bir hafta sonraki kontrolde oluşumda bir değişiklik olmadı iyi huylu olmayabilir diyerek sizi önerdi , tedavi alanınıza giren bir durum mudur? uygulanacak tedavi cerrahimidir? Saygı ve muhabbetle selamlar

23 Şubat 2018 23:40
Prof. Dr. Murat Tunç Doktora Sor

Prof. Dr. Murat Tunç tarafından cevaplandı.

Ben ameliyatı sonrası

Merhaba 3 gün önce konjonktiva nevus neoplazmi ameliyatı oldum gözümün üst tarafından benin çıkarıldığı yere ek yapıldı içinde dikişler olduğu için batma yapıyor göz kapağım tamamen şiş hiçbir şekilde açamıyorum ve gözüm sürekli sulanıp akıyor bu durum normal mi?

7 Kasım 2017 13:22
Op. Dr. Hüseyin Erdem Şimşek Doktora Sor

Op. Dr. Hüseyin Erdem Şimşek tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube