Göz Hastalıkları - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 3 soru cevaplandı.

Astigmat İlerlemesi ve gözlük

Merhaba hocam cevaplarsanız sevinirim ben 18 yaşındayım 1 aydır gözlük kullanıyorum göz numaram sağ 1.50 sol 1.00 astigmat görüşüm gözlügü pc basında tv izlerken vs kullanıyorum dışarıda hiç kullanmıyorum bu astigmatta ilerleme yaparmı ve astigmat kaç yaşına kadar ilerler ve gözlük takmazsam bi sorun olur mu sürekli takmalı mıyım

4 Temmuz 2014 23:42
Prof. Dr. Tülin Berk Doktora Sor

Prof. Dr. Tülin Berk tarafından cevaplandı.

Astigmat

Hocam cevaplarsanız sevinirim ben 12-13 yaşımdan beri gözlük kullanıyorum miyop tan dolayı ama bu yıl astigmat ta çıktı gözümde 3 ay da 2 defa gittik göz doktoruna astigmattan dolayı çift görüyordum gözlük camlarım değişti bi kaç hafta iyi görüyordum şimdi yine çift görmeye başladım astigmat numarası sürekli yükseliyor hiç düşmezmi bu astigmat numarası veya yükselmesini yavaşlatmak için ne yapmamı tavsiye edersiniz?

18 Aralık 2013 12:56
Prof. Dr. Tülin Berk Doktora Sor

Prof. Dr. Tülin Berk tarafından cevaplandı.

Göz tembelliğim var

Hocam 3 yıl önce devlet hastanesine gitmiştim.Benim sağ gözüm puslu görüyor. Doktor göz tembelliğin var dedi keşke erken teşhiş olsaydı dedi.Geç kalmışım. yaşım 18. Sağ gözüm tembel sol gözümde sıfır numara tam görüyor.Ben polis olmak istiyorum. Pmyo. Ne yapabilirim bir çaresi yokmu 2 numaraya 1 numaraya indirme çaresi falan yokmu çizdirme lazer ameliyatı gibi şansım varmı?

3 Ekim 2013 15:28
Prof. Dr. Tülin Berk Doktora Sor

Prof. Dr. Tülin Berk tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube