Göz Hastalıkları - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 5 soru cevaplandı.

Kiazmatik gliom

Merhabalar Hocam, 6 yaşında kiazmatik gliom. Bir yıl önce ameliyat oldu. 5 ay sonra şant ameliyatı oldu. Sonra da otuz seans ışın tedavisi gördü. Şu an sol gözü görmüyor. Sağ gözüde %50 görüyor. Göz sinirlerinde kalan tümörün patoloji büyüme oranı %4 acaba bir tedavi şekli var mı? Tekrar görmesi mümkün mü?

22 Nisan 2018 18:04
Op. Dr. Sinan Göker Doktora Sor

Op. Dr. Sinan Göker tarafından cevaplandı.

Coats hastası

Öncelikle iyi günler benim oğlum 6 yasında 2 sene önce oğluma coats teşhisi koydular tedavisi var mı acaba. Çapa hastanesinde crio diye bir tedavi uyguladılar. Ve böyle devam edecek diyorlar. Bana cevap yazarsanız sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim.

25 Haziran 2017 13:44
Op. Dr. Sinan Göker Doktora Sor

Op. Dr. Sinan Göker tarafından cevaplandı.

göz hastalığı

merhaba hocam benim 7 aylık bir kızım var. Dün gece karanlıkta çektiğim bir fotoğrafta ( flaşı açık şekilde çekildi fotoğraf cep telefonuyla ) göz bebekleri bembeyaz çıkmış her iki gözde ve tüm resimlerde gece çekilmiş flaşlı resimlerde. yanında 10-15 yaşlarında çocuklarda var bakıyorum onların gözleri normal çıkmış. bir haberde okumuştum göz tümörü olabilir diye. Hocam kızım 4 aylıkken göz muaynesini yaptırmıştım dr her iki gözdede bi problem olmadığını her sene rutin göz muaynesi olmamızı söylemişti. öyle bir şey olsa doktor o zaman söylemezmiydi rutin göz muaynesinde görülebilecek birşeydir değilmi bu illede doktora kızımın gözleri beyaz çıkıyor resimde şikayetiylemi gitmem gerek yani olsa demezmiydi doktor . tekrar doktora götürmelimiyi...

30 Haziran 2015 11:07
Op. Dr. Sinan Göker Doktora Sor

Op. Dr. Sinan Göker tarafından cevaplandı.

ışık parlamaları

Merhaba, yaklaşık 2 ay önce sağ gözümde ışık parlamaları olmaya başladı. Daha sonra sol gözümde de olmaya başladı. Işıklı bir ortamdan daha loş bir yere girince bu parlamalar artıyor. Işığa karşı aşırı hassasiyet oluştu son zamanda. Göz numaram az geldi diye özel bir klinikte doktora gittim, göz bebeğimi büyüterek baktı retina temiz dedi. Yeni göz numarası verdi sağ 1 astigmat 1 miyop, sol 1 astigmat 0,50 miyop şeklinde, bu göz numaralarından 3 ay önce yine gözlük almıştım numarası bunların hemen hemen yarısı kadardı. Sağ gözümde görme azlığı olduğunu söyledi ve önemli değil dedi. Işık parlamaları ile ilgili de birşey görünmüyor ama takip edersiniz dedi. Son doktora gittiğim yaklaşık 1 ay oluyor. Hala gözümdeki parlamalar geçmedi. Birden sa...

20 Mayıs 2014 16:16
Op. Dr. Sinan Göker Doktora Sor

Op. Dr. Sinan Göker tarafından cevaplandı.

göz irisimde lekelenme var melanom olabilir mi ?

doktor bey burdan fotoğraf ekleyemiyorum ama son birkac yıldır sol gözümde irisimde siyah lekelenme var irisin en dışındaki yuvarlakla bağlantılı.büyümesi ise cok yavas hatta büyümüyor diyebilirim.melanom olup olmadığını nasıl anlayabilirim tesekkürler..

27 Aralık 2013 13:10
Op. Dr. Sinan Göker Doktora Sor

Op. Dr. Sinan Göker tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube