Göz Hastalıkları - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 3 soru cevaplandı.

Göz tembelliği, astigmat, şaşılık

23 yaşındayım. 3 yıldır doktora gitmeyi erteledim ama sonunda gittim. Sol gözümde %60 göz tembelliği var dedi. Yüzde 40 ile görebiliyormuşum. Sağda ise uzağı görememe vardı. 1.75 sağ numaram. Sol gözüm için herhangi bir cam yok dedi, olmuyormuş. Gözlük aldım, artık sağ gözümden görecekmişim. Bende farkındayım yük sağ gözüme yüklendi ama sol gözüm ne olacak, herhangi bir sorun olur mu benim için şaşılık ya da başka bir şey? Evet asla net görmüyordum ama gözlükten de korkuyorum. Bir sorun olacak mı?

17 Kasım 2021 21:48
Op. Dr. Caner Kara Doktora Sor

Op. Dr. Caner Kara tarafından cevaplandı.

Göz kaslarını nasıl guclendirebilirim

Hocam 0.75 astigmat bozuklugu var ayrica goz kaslarim cok gucsuzler yani fazla yasarma agri oluyo kendiliginden yasariyo isiga fazla duyarliyim goz kaslarimi guclendirmek icin ne yapmaliyim?

7 Temmuz 2017 07:12
Op. Dr. Caner Kara Doktora Sor

Op. Dr. Caner Kara tarafından cevaplandı.

göztembelligi tedavi olurmu

iyi günler hocam 18 yaşımdayım bundan 3 ay önce sag gözümde göz tembelligi oldunu ögrendim daha önceden farkına varmadım sag gözümden ne uzak nede yakın okuyabiliyorum hocam lazer ameliyatı ile geçermi bu hastalık veya gözlükle geçermi tedavisi nasıl olmalıdır hocam ençok istegim polis veya asker olmaktı doktor olamıssın deyince yıkıldım 1 ay öncede araba çarptı ayagım kırıldı iyi olursam göz tembellinin tedavi yöntemleri ile bilgi alırsam tedaviye başlıcam hocam sizden cevap bekliyorum hocam

10 Ağustos 2014 17:19
Op. Dr. Caner Kara Doktora Sor

Op. Dr. Caner Kara tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube