Göz Hastalıkları - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 3 soru cevaplandı.

Telefonla görüşmemiz mümkün mü?

Sn.canan hanım,Ben Gazipaşa Antalya da Alerji ve Astım konusunda çalıştığım için.Uygun bir zamanda anlaşabilmemiz gerekiyor. Önce telefonla görüşebilsek sevineceğim.Zira İzmir de birkaç gün kalmam icap edebilir...Bana cep telefonunuzu bildirmeniz mümkün mü? saygılarımla.Selamlar.

2 Mart 2017 09:52
Doç. Dr. Cengiz Akarsu Doktora Sor

Doç. Dr. Cengiz Akarsu tarafından cevaplandı.

GÖZDE ARADA BİR BULANIKLIK OLMASI.

Slm hocam benim sorunum,20-25 günde bir gözlerim bulanık görüyor 15-20 dk o şekilde bulanık görüyorum ve daha sonra düzeliyor.Bu olay yaklasık 12 senedir sürüyor.Beyin cerrahına gittim Beyin mr'ı çektirdim beynimin sol tarafında 21x40 mm çapında kist tespit edildi. Beyin cerrahi bunun önemli bişey olmadıgını söyledi.Gözümdeki bulanıklıgın B12 vitamini eksikliğinden kaynaklandığını söyledi.NEROX diye ilaç verdi bir ay kullandım sonra gittim B12 vitaminim normal çıktı ama hala şimdi gözümdeki o bulanıklık devam ediyor.Sizce ne olabilir hocam? Saygılar sunarım.

22 Şubat 2015 21:29
Doç. Dr. Cengiz Akarsu Doktora Sor

Doç. Dr. Cengiz Akarsu tarafından cevaplandı.

göz sorunları

merhaba hocam ben 20 yasındayım ve on yıldan berı istanbulda özel doktora gidiyorum bana genellıkler gözlük önerdi ve iriskolobomunun tedavısının olmadıgını söyledı.. galıba kolobom retinada oldugu için böyle söyledigini düşnüyorum retina kolobomunun tedavisi var mı aacaba?

21 Haziran 2014 03:30
Doç. Dr. Cengiz Akarsu Doktora Sor

Doç. Dr. Cengiz Akarsu tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube