Göz Hastalıkları - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 3 soru cevaplandı.

Sağlık muayenesi

Doktor bey izniniz olursa bişey danışmak istiyorum ben astsubaylik için mülakati geçtim ve sağlık muayenesinde a8f1 çıktı yani hafif dereceli renk körlüğü dendi sizce bir sorun olur mu heyet kabul eder mi ?

22 Aralık 2017 17:49
Op. Dr. Ahmet Girgin Doktora Sor

Op. Dr. Ahmet Girgin tarafından cevaplandı.

Renk körlüğü

Doktor bey . Bana kısmi renk körü teşhisi konuldu . Ancak ben kırmızı ışığa aşırı maruz kaldığımda etrafı açık yeşil görüyorum . Açık yeşile aşırı maruz kaldığımda loş pembe görüyorum bunun sebebi nedir . Teşekkür ederim.

15 Aralık 2017 00:23
Op. Dr. Ahmet Girgin Doktora Sor

Op. Dr. Ahmet Girgin tarafından cevaplandı.

Doktorum Gözlük Yazmadı

Hocam merhaba, benim sol gözümde 3.25, diğer gözümde de 2.5 şeklinde astigmatım var. Lazer tedavisi olanlar gece görüşünü kaybettiklerini söylediler. Işıklar üstlerine üstlerine geliyormuş. Benim gece görüşüşüm gayet iyi olduğu için bu riski göze almak istemedim ve lazerden vazgeçtim. Baş ağrılarımı dindirsin diye gözlük yazdırmak için devlet hastanesine gittim. Doktor bey, gözlük yazmayacağını, gözlükle yere kapaklanacağımı söyledi. Ortalığı çukurlu, bombeli vs. görürmüşüm. Yıllar önce de gözlük kullandığımda bu oluyordu ama bir hafta da alışıyordum, her şey netleşiyordu. Alışamaz mıyım diye sorduğumda olumsuz yanıt verdi. Ayrıca doktor beyle ilk görüşmemden son ana kadar sürekli lazer tedavisine teşvik etme gibi bir durumla karşılaştım. H...

19 Eylül 2014 00:21
Op. Dr. Ahmet Girgin Doktora Sor

Op. Dr. Ahmet Girgin tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube