Göz Hastalıkları - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 3 soru cevaplandı.

göz anjio ve lazer

Sayın doktor hanım,ben diyabetim 2 yıldır insülin kullanıyorum,1 yıl önce görmemde fazla bir problem olmamasına rağmen diyabet olduğum için kontrol mahiyetinde göz dr. gittim göz anjiosu ve 3 seans lazer yaptı, daha sonra sol göz arkasında ödem var diye 2 sefer iğne yapıldı,hayatımda gözlüğe ihtiyaç duymazken şimdi gözlüksüz telefon mesajlarını dahi okuyamıyorum, bu duruma anjio ve lazer yapılması sebeb olabilir mi.?

18 Eylül 2016 02:18
Prof. Dr. Şengül Özdek Doktora Sor

Prof. Dr. Şengül Özdek tarafından cevaplandı.

Gözde birkaç saniye kararma

6 sene önce lasek ameliyatı oldum iki ay önce (daha önce yoktu) doğumdan sonra gözlerimi sağa sola hareket ettirdiğimde bir kaç noktada ( sanki dışardan o noktalara parmakla bastırıyormuş gibi) kararma oluyor aynı noktaya bakmaya devam ettikten 4-5 saniye sonra düzeliyor ayrıca sanki gözümün içinde damar atıyormuş gibi sabit bir noktaya bakınca pıt pıt görüntü atıyor( bahsettiğim seyirme değil) göz doktoruna gittim görme alanı, göz arkası ve sinirlerinin normal olduğunu söyledi nedeni ne olabilir tedavisi için ne yapılmalı?

8 Şubat 2014 13:04
Prof. Dr. Şengül Özdek Doktora Sor

Prof. Dr. Şengül Özdek tarafından cevaplandı.

sağlık raporu hakkında

iyi akşamlar hocam, kardeşim uzman çavuş olmak için eskişehir askeri hastanesinden rapor aldı.fakat göz muayenesinde bileteral,astigmat,hipermetrop 7af2 diye bir teşhisle elendi.biz hakem hastanesine itiraz ettik. ama bu teşhis hakem hastanede de aynen karşımıza çıkar mı? bu konuda ne yapmamızı önerirsiniz.

4 Aralık 2013 19:41
Prof. Dr. Şengül Özdek Doktora Sor

Prof. Dr. Şengül Özdek tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube