Göz Hastalıkları - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 3 soru cevaplandı.

göz kuruluğu

Hocam 6 yıldır siddetli göz kurulugum var.Bir çok dr gittim ama hiç bir tedavi tam bir rahatlama sağlamadı . Punktum plug tıkaçları takıldı kanımdan otolog damla yapıldı 4 seans ıpl ve ışık maskesi yapıldı.Romatolojik testlerim de negatif çıktı.2012 yılında tükürük bezinden bir parçayı göz çevresine nakil etmişsiniz.Bu ameliyatı hala yapıyor musuz sonuçları bizimle paylaşır mısınız.Kullandigım ilaçlar yuzunden gözümde katarak olustu ve dr trifokal lens için gözlerimin uygun olmadığını Edof lens vivity uygun oldugunu söylüyor. Sizce önce ameliyat sonra lens değişimimi daha uygun olur.

27 Mayıs 2021 14:35
Prof. Dr. Bülent Yazıcı Doktora Sor

Prof. Dr. Bülent Yazıcı tarafından cevaplandı.

göz kuruluğu

sağlıklı günler hocam, uzun zaman kontakt lens kullanımına bağlı ileri dereceli göz kuruluğu olan birisi için refraktif cerrahi (smile lazer) öncesi göz kuruluğu tedavisi (restasis,suni gözyaşı,vitamin) en az ne kadar süre devam etmelidir tedavi sonucu refraktif cerrahi uygulanırsa , cerrahi sonra göz kuruluğu daha fazla artar mı ? bu konuda tüm tavsiye ve öğütlerinizi bekliyorum sizin kendi düşünceleriniz tavsiyeleriniz çok kıymetli hocam şimdiden teşekkür ederim

20 Mayıs 2021 11:50
Prof. Dr. Bülent Yazıcı Doktora Sor

Prof. Dr. Bülent Yazıcı tarafından cevaplandı.

Gozyasi kurulugu

hocam iyi gunler bende 3 yildir goz yasi kurugu var saat basi damla kuoaniyorum restasis bile kupaniyorum .gitmedim doktor hastane kalmadi .bu aralar daga kotu pisikolojim.bozuldu artik bunun bir tedavisi varmi tamamen kurtulabilirmiyim?varsa bir yolu size gelemek istiyorum.nete gordum 2012 yilinda bu dert icin tukuruj bezi takmisniz gozlere.

20 Aralık 2020 10:54
Prof. Dr. Bülent Yazıcı Doktora Sor

Prof. Dr. Bülent Yazıcı tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube