Göz Hastalıkları - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 3 soru cevaplandı.

Blefarit göz iltihabı

Gözümde geçmeyen blefarit sorunu var gözlerim eşit görünmüyor yorgun görünüyor salgından dolayı hastaneye gidemedim önceden kullandığım ilaçlar da işe yaramadı.Ne yapmalıyım?

28 Şubat 2021 00:43
Prof. Dr. Kadircan Keskinbora Doktora Sor

Prof. Dr. Kadircan Keskinbora tarafından cevaplandı.

Kirpik enfeksiyinu

Hocam merhaba benim uzun zamandır kirpik enfeksiyonun var geçen sene buna bağlı olarak arpacık cıktı ve operasyonla alındı Salazyona cevirmisti.2ay sonra tekrar cıktı ilaçla kayboldu.Fakat göz kapağındaki şişlik bir türlü geçmiyor.Bunun için 3 özel hastane bir araştırma hastanesinin okülaplast bölümde 5 ay tedavi gördüm.Fakat soyledikleri hiç tatmin edici olmadi.Kirpik enfeksiyonuna bağlıyorlar.Fakat arpacık çıkana kadar böyle degildi.2 ay öncesine kadar ara ara şişiyordu.Ama iki aydır sürekli şiş.Kirpik enfeksiyonum uzun süredir vardı fakat böyle olmuyordu.Goz kapagim kocaman şişiyor. Hangi dr gideceğimi şaşırdım artık.Sizcede bu durum normalmi.Bana bunun için yardımcı olabilirmisiniz?Sorumu cevaplarsanız çok sevinirim.Şimdiden çok teşekkü...

13 Aralık 2018 20:28
Prof. Dr. Kadircan Keskinbora Doktora Sor

Prof. Dr. Kadircan Keskinbora tarafından cevaplandı.

Blefaritte

Merhabalar hocam benim gözümde yaklaşık 1 senedir blefaritte var kirpik diplerimde sivilcemsi su toplamış gibi rahatsız edici şeyler çıkıyor, göz şampuanı kullanıyorum ama hemen hemen her gün kullanmama rağmen tekrar ediyor, bir doktor sivilceleri patlatması söyledi, sizce iyi gelir mi? Bir de teramisin adında bir göz kremi varmış onu kullanmam işe yarar mı? Bir de gözlük kullanıyorum numaraları değişti onunla ilgili olabilir mi?

22 Ağustos 2017 21:01
Prof. Dr. Kadircan Keskinbora Doktora Sor

Prof. Dr. Kadircan Keskinbora tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube