Göz Hastalıkları - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 4 soru cevaplandı.

Gözde alerji ve sarılık

Merhaba hocam. Gözümde yaklaşık 1 aydır sarılık, batma, yanma, akma, kirpiklerimde çapaklanma sorunu var. Alerji damlası kullandım fakat ne yazık ki tekrar başladı. Gözüme devamlı damla kullanmak istemiyorum ve koronavirüsten dolayı hastaneye gidemiyorum. Gerçekten uyuyamayacak derecede kötüyüm, gözüm açıkken de kapalıyken de her an batıyor, normalde bembeyaz sağlıklı olan gözlerim şimdi aşırı derecede sarı. Hastaneye gidip tahliller yaptıracağım. Fakat koronavirüs bitene kadar dayanamam. Çok acı çekiyorum. Öneriniz nedir? Lütfen yardımcı olur musunuz? Ne yapabilirim? Teşekkür ederim.

10 Mayıs 2020 00:07
Op. Dr. Ali Ofluoğlu Doktora Sor

Op. Dr. Ali Ofluoğlu tarafından cevaplandı.

Goz karincalasmasi

Hocam benim yaklaşık 1haftadir gözlerimde karimcalma var hiç geçmiyor goz doktoruna gtim ilaç kullanıyorum fakat hiç bir değişme yok yaz alerjisi denildi ama hiç geçecek gibi görünmüyor nedeni öğrenebilirmiş norolji dahilil kulak burunbogaz goz doktoru gitmedigim hiç bı doktor kalmadı goz doktoru kan tahlilleri temiz çıktı hiç bir sonuc almadım akşamları daha cok karıncalasma oluyor

4 Mart 2017 19:49
Op. Dr. Ali Ofluoğlu Doktora Sor

Op. Dr. Ali Ofluoğlu tarafından cevaplandı.

göz tansiyonum nasıl geçer

doktor bey göz tansiyonum olduğunu ve yüksek olduğunu yeni öğrendim henüz 38 yaşındayım nelere dikkat etmem lazım bu rahatsızlığım için yapmamam gereken şeyler varmıdır .şimdiden teşekkürler.

6 Ekim 2016 15:41
Op. Dr. Ali Ofluoğlu Doktora Sor

Op. Dr. Ali Ofluoğlu tarafından cevaplandı.

LEKE tedavisi

Ali bey merhaba, size sorum şu olacak; sol gözümün renkli kısmına yakın yerde son 3 yıldır oluşan koyu olmayan kahverengi bir leke oluştu ancak bu leke görsel olarak beni fazlasıyla rahatsız ediyor. göz ile alakalı çok iyi bir prof. göründüm herhangi bir tehlikesi olmadığını ve bu lekenin sadece ameliyat ile giderilebileceğini söyledi. ancak ben ilaç ile tedavi olunabileceğini okudum azönce ve oldukça tatminkar sonuçlar veriyormuş. gerçekten ilaç ile tedavisi mümkün müdür hocam ? ve bu ilaç hangisidir ?

23 Haziran 2016 10:52
Op. Dr. Ali Ofluoğlu Doktora Sor

Op. Dr. Ali Ofluoğlu tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube