Göz Hastalıkları - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 3 soru cevaplandı.

alt göz kapağında saydam nokta

Alt göz kapağımın üst çizgisi üzerinde beyaz saydam bir nokta var arada bir gözüme birşey kaçmış hissi veriyor acaba kendiliğinden geçer mi ? Daha önce böyle birşey çıktığını görmedim .

4 Haziran 2021 14:26
Prof. Dr. Levent Alimgil Doktora Sor

Prof. Dr. Levent Alimgil tarafından cevaplandı.

Göz kızarıklığı

Merhaba hocam 23 yaşındayım yüzümdeki su çiçeği izlerinden dolayı dermapen tedavisi görüyorum işlemden önce anestezi krem sürüyorlar ve işlem sırasında serum kullanılıyor.Yüzüme Madecassol krem kullanıyorum bu sürülenlerin birazı gözüme kaçmış olabilir.Madecassolü yüzüme sürdükten sonra sol gözümde geceleri kaşıntılı yanma ve kızarma var hep aynı saatte oluyor.bu söylediğim tedaviden öncede oluyordu doktor emadine yazmıştı alerji var diye acaba bu yüzüme sürülenler mi tekrarlıyor yoksa mevsimsel mi? Teşekkür ederim.

29 Eylül 2020 01:05
Prof. Dr. Levent Alimgil Doktora Sor

Prof. Dr. Levent Alimgil tarafından cevaplandı.

Gözde sarılık, alerji

Merhaba hocam. Gözümde yaklaşık 1 aydır sarılık, batma, yanma, akma, kirpiklerimde çapaklanma sorunu var. Alerji damlası kullandım fakat ne yazık ki tekrar başladı. Gözüme devamlı damla kullanmak istemiyorum ve koronavirüsten dolayı hastaneye gidemiyorum. Gerçekten uyuyamayacak derecede kötüyüm, gözüm açıkken de kapalıyken de her an batıyor, normalde bembeyaz sağlıklı olan gözlerim şimdi aşırı derecede sarı. Hastaneye gidip tahliller yaptıracağım. Fakat koronavirüs bitene kadar dayanamam. Çok acı çekiyorum. Öneriniz nedir? Lütfen yardımcı olur musunuz? Ne yapabilirim? Teşekkür ederim.

11 Mayıs 2020 19:31
Prof. Dr. Levent Alimgil Doktora Sor

Prof. Dr. Levent Alimgil tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube