Göz Hastalıkları - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 3 soru cevaplandı.

Göz de odaklanma sorunu ve görme sorunu

Merhabalar benim gözüm de bir sorun var. Bir nesneye örneğin kaleme uzun süre bakarsam eğer kafamı başka yöne çevirdiğim zaman da o kalemin belirtisi gözümde kalıyor onu bir süre daha görmeye devam ediyorum. Mesala bir lambaya baksam gözümü kapadığımda o lambayı görmeye devam ediyorum. Lambaya baktıktan sonra boş bir duvara kafamı çevirdiğimde o lambanın gölgesi gibi karanlığını görmeye devam ediyorum. Bir nesneye odaklandığımda gözümün yanlarında siyahlıklar oluşuyor ve gözüm kararmaya başlıyor nesneyi rahat göremez oluyorum.

30 Aralık 2020 23:30
Op. Dr. Murat Köksal Doktora Sor

Op. Dr. Murat Köksal tarafından cevaplandı.

Gözlük kukkanımı

Merhaba ben 1.75 miyoptum dün kontrole gittim 3 olmuş dedi doktor ve gözlük verdi tekrar sadece derslerde tahtayı görmem gerektiğinde takıyordum ama bu kadar ilerlediğini düşünmüyordum gözlük yakınıda acayip yakın gösteriyor baş ağrısı baş dönmesi bulantı yapıyor sadece uzağı görmem gerektiğinde taksam olur mu

17 Ocak 2018 14:14
Op. Dr. Murat Köksal Doktora Sor

Op. Dr. Murat Köksal tarafından cevaplandı.

Goz ici sabit kontak lens

Merhabalar Kayseriden Selam ve Saygilar 28 yasinda bir bayim.. Bilateral yuksek miyop astigmat rahatsizligi ile 8 yil once ozel bir hastanede excimer lazer ameliyati olarak gozlerimi cizdirip 0 sifir numaraya dusirduk ve operasyonla gozlukten kurtulduk.. Lakin son 2 yildir tekrar gozluk kullanmaya basladim bi hekime gidip goz olcumu yaptigimda -2 numaralara dustugum belirlendi..gozluk istemiyorim dedim ama kornea olcumu yapildi ve lazer yapilamaz kornean cok ince denildi.. Sorum su Gozlukten nasil kurtulabilirim. Goz ici sabit kontak lens uygunlugum hakkinda gorus ve dusunceleriniz nelerdir.. Tesekkur Ederim..

26 Aralık 2017 21:07
Op. Dr. Murat Köksal Doktora Sor

Op. Dr. Murat Köksal tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube