Sorularda Ara

Göz Hastalıkları - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 3 soru cevaplandı.

GLOKOM Ameliyati

Hocam iyi günler babam 1 sene önce glokom amaliyatı oldu tansiyonu düştü ama ameliyat olmadan önce daha iyi görüyordu şimdi görme oranı daha da azaldı yakını bile zor görüyorum diyor neden olabilir acaba ameliyati akdeniz üniversitesin de olmuştuk

7 Ekim 2018 19:30
Op. Dr. Mustafa İşlek Doktora Sor

Op. Dr. Mustafa İşlek tarafından cevaplandı.

Glokom hastalığı

Merhaba hocam. Ben 2 buçuk ay önce keratoplasti ameliyatı oldum. Ameliyyattan 1 buçuk ay sonra brnde glokom çıktı. Glokomum rn son üflrmili cihazda 27 çıktı. Şuan alphagan ve oftomix kullanıyorum. Ayrıca ameliyat tedavisi olarak da maxıdexi kullanıyorum. Acaba doğru bir tedavi uyguluyor muyum? Hocam en sağlık glokom ölçüm cihazı hangisidir?

20 Mart 2017 21:47
Op. Dr. Mustafa İşlek Doktora Sor

Op. Dr. Mustafa İşlek tarafından cevaplandı.

goz siniri cukurlasmasi

Iyi aksamlar hocam.. goz tansiyonum 20-19 kornea kalinligim *** *** ** rnfl ise *** *** ** cikti birde her iki gozumdede goz siniri cukurlasmasi varmis 3 hastaneye gittim glokomdan suphelendiler ama hepsi 6 ay sonra gelmemi soyledi sadece bi doktor cukurlasma fizyolojik olabilir dedi.. digerleri hic aydinlatmadi beni.. hocam sizce bu degerler glokom olurmu yoksa normalmidir ve ne yapman gerektigi konusunda yardimci olursaniz cok sevinirim simdiden tesekkur ederim..

9 Mart 2017 20:40
Op. Dr. Mustafa İşlek Doktora Sor

Op. Dr. Mustafa İşlek tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube