Göğüs Hastalıkları - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 3 soru cevaplandı.

Göğüs hastaliklari

Hocam merhabalar akciğer temografisi felan çektirdim temiz çıktı benim on ğogusumden sanki ağiza hava gelio hocam buda nefesimi daraltio bende panik atak var bu yüzden olabilirmi şimdiden cevaplarınız için teşekkürler

28 Ocak 2021 17:50
Uzm. Dr. Nurcan Güler Doktora Sor

Uzm. Dr. Nurcan Güler tarafından cevaplandı.

Gögüsten sıvı gelmesi

İyi akşamlar hocam. 31 yaşındayım. Bi kaç aydır farkettim ki sağ gögsümde ıslaklık oluyor. Bugünde aynı şey oldu badimde hafif ıslaklık vardı. Gögsümü sıktım tekrar gelecek mi diye ama birşey gelmedi. Hamilelik gibi bi durumda yok gögüsteki bu ıslanmanın sebebi nedir acaba. Yardımcı olursanız çok sevinirim hocam iyi çalışmalar.

21 Ekim 2020 19:56
Uzm. Dr. Nurcan Güler Doktora Sor

Uzm. Dr. Nurcan Güler tarafından cevaplandı.

Göğüs hastalıkları

Merhabalar. Ben 23 Kasım 2019 da öksürük şikayetiyle göğüs hastalıklarına gittim akciğer film ve solunum testi oldum herşey normal çıktığı için hiç bir tedavi uygulanmadı ama öksürüğüm hala devam ediyor ve son bir aydır göğüsumde sıkışma ve üst sırt bölgesinde ağrım oldu. Dün 26 Şubat Çarşamba günü aile hekimliğine gittim sadece boğazıma baktı ve farenjit diyerek soğuk algınlığı, öksürük şurubu ve sprey yazdi. Ben tekrar bir uzmana gorunmem gerekiyor mu öksürük sadece gündüz oluyor ve balgam hiç yok yada çok az oluyor.

28 Şubat 2020 20:39
Uzm. Dr. Nurcan Güler Doktora Sor

Uzm. Dr. Nurcan Güler tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube