Göğüs Cerrahisi - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 3 soru cevaplandı.

tos hastasiyim

mrhb hocam ben dogustan gelen tos hastasiyim. 2 yil once ogrendim. 19 doktor gezdim ilk emg ceken doktor soylemidti daha sonrakiler ne oldugunu bulamadi en son fiziktedavi doktoru buldu ve bana kesinlikle ameliyat olma dedi. daha sonraki doktorlarda ameliyat olma dediler. 1 bucuk yil fizyoterapi gordum ama degisen bise yok elim sisiyor ve uyusuk. damarlarim yaniyor artik boynumda ve sirtimdada yanmalar basladi hic gucu yok. kucuk parmagim hep uyusuk. agrilar siddetlendi. yüzmemi ve plates yapmami ve bunun hayatimin bir parcasi olmasi gerektigini soylediler.amelitatin riskli ve masadan kalkamayabilirmisim yada felc olabilirmisim. bana yardim edebilirmisiniz ne yapmam gerekir.

25 Ağustos 2014 21:59
Prof. Dr. Prof.Dr. Serdar Han Doktora Sor

Prof. Dr. Prof.Dr. Serdar Han tarafından cevaplandı.

TORASİK SOL OUTLET SENDROMU

MERHABA HOCAM.7 YIL ÖNCE TOS TANISI KONULARAK TEDAVİYE BAŞLADIK TOS İLE BİRLİKTE REYNAUD DA TANISI KONULDU FİZİK TEDAVİ VE İLAÇ TEDAVİSİNE RAĞMEN DÜZELEN BİRŞEY OLMADI VE ŞİMDİ AMELİYATTAN BAŞKA ÇARE OLMADIĞINI SÖYLÜYOR DOKTORLAR AMA AMELİYAT SONRASIDA BU HASTALIKLARIN TAMAMEN GEÇECEĞİ KONUSUNDA KESİN BİRŞEY SÖYLEMİYORLAR BU AMELİYATI OLURSAM BU HASTALIKTAN KURTULMA OLASILIĞIM NEDİR ŞİKAYETLERİM DEVAM EDER Mİ?YADA BU HASTALIĞIN KESİN BİR KUTULUŞ YOLU YOK MU?

4 Şubat 2014 17:50
Prof. Dr. Prof.Dr. Serdar Han Doktora Sor

Prof. Dr. Prof.Dr. Serdar Han tarafından cevaplandı.

torasik outlet sendromu bilgihakkında

hocam merhabalar..bir süredir devam eden şikayetlerime bugün torasik outlet sendromuna yönelik teşhis konuldu. bu konuda teşhisten emin olmak ve sonrasında yapmam gerekenler adına beni yönlendirirseniz çok memnun olurum.. saygılar..

20 Ocak 2014 16:52
Prof. Dr. Prof.Dr. Serdar Han Doktora Sor

Prof. Dr. Prof.Dr. Serdar Han tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube