Sorularda Ara

Göğüs Cerrahisi - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 4 soru cevaplandı.

Uçus uygunluğu

Degerli hocam, Biraz once pnomotoraks ve kabin memurluğu ile ilgili soru sormustum. Onumuzdeki hafta musait olursaniz muayene icin gelip ucusa elverisli olduguma dair rapor alma sansim var mi, kurumun saglik surecine girecegim 7 ekimde, elimde bu durumla ilgili bir dokuman olmasi acisindan. Tesekkur ederim.

28 Eylül 2019 14:46
Op. Dr. Metin Er Doktora Sor

Op. Dr. Metin Er tarafından cevaplandı.

Uçus uygunlugu

Merbaha degerli hocam metin bey, 2011 yilinda gecirdigim pnomotoraks rahatsizligindan dolayi sizin tarafinizdan tedavi edilmistim, oncelikle Allah sizden razi olsun cok iyiyim yillardir. Tedavim icin once fethiyede drenaj yapilmisti(basarili olmamisti) sonra izmire sevk edilmistim ameliyatla sorunum tamamen gecirilmisti. O gunden bu yana herhangi bir sikinti yasamadim. Suan bir havayolu sirketinde kabin memuru olmak istiyorum. Bildigim kadariyla tekrar riski bulunmadigindan ucus yapmamda bir sakinca bulunmuyor, meslek olarak kabin memurlugu yapmam tibbi acidan sizce uygun mu ? Tesekkur ederim.

28 Eylül 2019 12:33
Op. Dr. Metin Er Doktora Sor

Op. Dr. Metin Er tarafından cevaplandı.

Pnomotoraks

Hocam 1 Hafta Önce Tedavisini GördüğümTravmatik Pnomotoraks Hastalığını Atlattım. Dren Uygulaması Yapıldı ve Tüp Takıldı Şuan İyileştim Benim Sorum Şu Hocam 2 dikiş Atıldı Yarama Hastaneden Çıkalı 1 Hafta Oldu Banyo Yapabilirmiyim ? Bide Hocam Bundan sonra Nelere dikkat Etmeliyim Pnomotoraksla ilgili ? Zaten Sigara Kullanmıyodum Hocam Travmaya Bağlı olarak Bu Sorunu Yaşadım. Fitnees ve Halısaha Maçlarıma ne zaman Başlamamı Uygun Görürsünüz Şimdiden Teşekkürler Hocam.

25 Temmuz 2018 11:37
Op. Dr. Metin Er Doktora Sor

Op. Dr. Metin Er tarafından cevaplandı.

Pnomotoraks

Hocam 1 Hafta Önce Tedavisini Gördüğüm Pnomotoraks Hastalığını Atlattım. Dren Uygulaması Yapıldı ve Tüp Takıldı Şuan İyileştim Benim Sorum Şu Hocam 2 dikiş Atıldı Yarama Hastaneden Çıkalı 1 Hafta Oldu Banyo Yapabilirmiyim ? Bide Hocam Bundan sonra Nelere dikkat Etmeliyim Pnomotoraksla ilgili ? Şimdiden Teşekkürler Hocam.

24 Temmuz 2018 13:49
Op. Dr. Metin Er Doktora Sor

Op. Dr. Metin Er tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube