Göğüs Cerrahisi - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 3 soru cevaplandı.

Göğüs Kafesinde Acı

göğüs kafesimde bir ağrı yok fakat dokununca ya da haraket edince bir acı oluyor birde derin nefes alırken, aynı şekilde kaburgalarımda da bir acı oluyor hatta bazen nefes alırken sırtıma bir şey batıyor acaba üşütme, rüzgar çarpmasından dolayı olabilir mi yoksa acil bişimidir?

30 Ocak 2021 06:11
Prof. Dr. Sina Ercan Doktora Sor

Prof. Dr. Sina Ercan tarafından cevaplandı.

Sol göğüs ağrısı

Hayırlı günler hocam. Sol göğüsümde ve genellikle sol kol ile göğüs ün birleşim yerinde bir agrım var. Hareket etmezken ağrı hareket edince batma oluyor. Tomografi çekindim ciğerlerde anormal birşey saptanması. Kan testimde demir ve b12 eksikliği cıktı. Doktor vitamin ve agri kesici verdi 1 haftadır kullaniyorum ama ağrılarım geçmiyor hatta dahada arttı. Kalp ile ilgi bir sorun olabilir mi kafamı kurcalayıp duruyor bu durum. Cevap verebilirseniz sevinirim. Teşekkürker.

27 Temmuz 2020 21:00
Prof. Dr. Sina Ercan Doktora Sor

Prof. Dr. Sina Ercan tarafından cevaplandı.

Sol Göğüs Ağrısı

Merhaba hocam 20 yaşındayım 4 ay sonra askere gideceğim şu yaşıma kadar ilk kez rastladığım sol göğüs ağrısı fakat ağrıyıp geçen kısa kısa belirli kol kaldırma vs. Hareketlerinde ağrıyan 2 gün ağrıyıp 2 gün geçen bir ağrı hissediyorum stresten olabilme ihtimali varmıdır? Çok stresli bir hayat yaşıyorum ve ilk kez böyle birşeyle karşılaştım geçen sene kan testi,akciğer testi,solunum testi vs. Hepsini yaptırmıştım bu yeni olan bir şikayet ve hepsi astıma kadar normal çıkmıştı test sonuçları sizde nedir?

8 Mart 2018 17:03
Prof. Dr. Sina Ercan Doktora Sor

Prof. Dr. Sina Ercan tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube