Göğüs Cerrahisi - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 3 soru cevaplandı.

AKCİĞER KANSERİ

Merhaba.Annemin akciğerinde tümör var.Uzun zamandır da sizden randevu almaya çalışıyoruz ama korona virüs nedeniyle alamıyoruz.Acaba ne zaman randevular için müsait olursunuz?

28 Nisan 2020 16:38
Doç. Dr. Güven Olgaç Doktora Sor

Doç. Dr. Güven Olgaç tarafından cevaplandı.

Tükürükte kan

Merhaba hocam, 2 senedir ara ara tükürüğümde kan gelme şikayeti yaşıyorum. 2 sene önce toraks bt çekilmişti birşey çıkmadı. Göğüs hastalıklarına ara ara gittim röntgende vs bi sorun çıktığı söylenmiyor. Kbb göründüm herhangi birşey söylenmedi. Öksürüğümde ya da balgamımda değil. Durup dururken ağzımda kan tadı hissediyorum tükürüyorum kan geliyor sonra geçiyor. En sonda dün akşam yine durup dururken kan tadı hissettim böyle ufak bi parça gibi bişeyle birlikte tükürükte kan gördüm. Diş etimdende gelmiyor gibi tahmin ediyorum hocam. Ama öksürükle ve sonrasında balgamlada gelmiyor. Nereye gitmeliyim teşekkür ederim.

21 Haziran 2019 12:08
Doç. Dr. Güven Olgaç Doktora Sor

Doç. Dr. Güven Olgaç tarafından cevaplandı.

tümör hakkında

hocam abim 25 yıl önce tberküloz tedavisi gördü. Şimdi de bir tarama(Toraks BT) sonucu sağ akc orta zon parahiler posterior kesimde 18 mm çapında düzgün konturlu belirgin sınırlı soliter pulmoner nodül izlemmiş.Komşu akciğer parankiminde buzlu cam dansitesinde infiltrasyon sahaları mevcut.PET TARAMASI sonucuna göre ameliyat önerildi.Sizin de görüşünüzü alabilir miyim.teşekkür ederim...

21 Ocak 2019 22:22
Doç. Dr. Güven Olgaç Doktora Sor

Doç. Dr. Güven Olgaç tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube