Girişimsel Radyoloji - Sorular ve Uzman cevapları
Merhaba hocam dilimin sağ tarafında ve yüzümün sağ tarafında, sağ kulağımda ağrı var hiç geçmiyor. Kbb doktoru ilaçlı boyun mr ve difüzyon mr istedi. Mr raporunda patolojik olmayan lenf nodları haricinde bişey çıkmadı. Benim merak ettiğim bu mr da dilde görüntüleniyor mu yani dilde herhangi bi kitle vs. Olsa mr da belli olur muydu
30 Aralık 2020 20:55Uzm. Dr. Bilal Kaya tarafından cevaplandı.
Merhabalar Hocam. Çekilen MR ve Bt sonucunda; Mandibula orta hat düzeyinde, 1 cm çapında kemik medulla yerleşimli beging görünümlü osteoid osteoma ya ait olabilecek görünüm izlendi. Fakat çevresindeki yumuşak dokularda minimal ödem ve minimal lineer sıvı izlenmiştir, yazıyor. Hocam bu yumuşak dokuda olan değişimler kötü bir şeyin habercisi mi ?
10 Kasım 2019 13:24Uzm. Dr. Bilal Kaya tarafından cevaplandı.
Merhaba doktor bey benim miyomlarim olduğu söylendi çok sayıda olduğu için rahimle birlikte alınacağı söylendi. 35 yaşındayım mumkun oldugu taktirde rahim aldırmak istemiyorum.miyom embolizasyon yontemi adinda bir yontem varmis bu yontemi uyguluyor musunuz.
14 Haziran 2017 10:01Uzm. Dr. Bilal Kaya tarafından cevaplandı.