Sorularda Ara

Genel Cerrahi - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 3 soru cevaplandı.

ayak bileklerimdeki aşık kemiklerinde şişlik ve kızarıklık var.elimi bastırınca ve ayağımı kasınca ağrıyor.nedeni

sağ ve sol ayak bileklerimdeki aşık kemiklerinde şişlik ve kızarıklık var.elimi bastırınca ve ayağımı kasınca ağrıyor.nedeni neden kaynaklanıyor olabilir hangi branşa başvurmam gerekir. şimdiden vereceğiniz bilgiler için teşekkür ederim.

29 Haziran 2010 22:27
Op. Dr. Yıltan Deveci Doktora Sor

Op. Dr. Yıltan Deveci tarafından cevaplandı.

iç sfinkter kesilerek genişleme sağlandı ve fissürle beraber orada oluşan parça alındı. kronikleşmiş iyice. Şimdi şükürler olsun o kadar rahatladımki. neden çekmişim

anal fissür 2 sene önce başlangıç olmuştu. ara ara alevlendi gecti tekrarladı..ama son 4 ay eziyetti. denenebilecekleri denedim olmadı. hayat konforum sıfırdı. 22 haziranda (1 hafta önce ) ameliyat oldum. iç sfinkter kesilerek genişleme sağlandı ve fissürle beraber orada oluşan parça alındı. kronikleşmiş iyice. Şimdi şükürler olsun o kadar rahatladımki. neden çekmişim diyorum. genel anastezi uygulandı. uyandığım anda 30 dk çok ağrı oldu o kadar. ertesi gün hayat mormale döndü.wc rahat, acı yok.

29 Haziran 2010 22:01
Op. Dr. Yıltan Deveci Doktora Sor

Op. Dr. Yıltan Deveci tarafından cevaplandı.

ne zaman iyileşirim

ben iki hafta önce hemoroid ameliyatı oldum şu anda ağrım pek fazla yok ama makatımda kaşıntı oluyor tatlı tatlı bu normalmi?tam olarak ne zaman iyileşebilirim doktorumla konuştum ama yinede sizin görüşünüzü almak istedim teşekkürler.

28 Haziran 2010 21:21
Op. Dr. Yıltan Deveci Doktora Sor

Op. Dr. Yıltan Deveci tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube