Genel Cerrahi - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 4 soru cevaplandı.

Kasık fıtık - mr sonuç

Merhabalar , Mr sonucunu yorumlamanızı rica ediyorum . Saygılar , Sağ inguinal bölgede, büyüğü, 32x20 mm olarak ölçülen, sol inguinal bölgede, büyüğü, 44x30 mm olarak ölçülen, T1 ağırlıklı kesitlerde hipointens, T2, STIR serisinde hiperintens, lenfadenomegaliler mevcuttur. Sol eksternal iliak, 17x30 mm boyutlarında, T2, STIR serisinde hiperintens, lenfadenomegali mevcuttur. İnceleme alanına giren musküler yapılar doğal morfoloji ve sinyal intansitesinde izlenmektedir. İntermusküler, subkutan yağlı planlar açıktır. SONUÇ: * Sağ inguinal bölgede, büyüğü, 32x20 mm olarak ölçülen, sol inguinal bölgede, büyüğü, 44x30 mm olarak ölçülen, lenfadenomegaliler. * Sol eksternal iliak, 17x30 mm boyutlarında, lenfadenomegali.

21 Şubat 2018 10:33
Op. Dr. Jirayr Ağazaryan Doktora Sor

Op. Dr. Jirayr Ağazaryan tarafından cevaplandı.

Batma neden olabilir?

Merhaba hocam benim sağ tarafındaki kaburga sayısı fazla (bunu bana Dr söyledi film çektikten sonra). Ama bazen canım çok yanıyor nefes aldıkça ağrıya dayanamıyorum sağ tarafımda şiddetli bir ağrı oluşuyor. Ne yapmalıyım. Bunun çözümü ne ve kaburga sayısının fazla olması kötü bir şey mi? Şimdiden teşekkürler.

25 Nisan 2017 15:09
Op. Dr. Jirayr Ağazaryan Doktora Sor

Op. Dr. Jirayr Ağazaryan tarafından cevaplandı.

DOKTOR BEY İYİ GECELER 16 YAŞINDAKİ OĞLUMA PLONİDAL SİNUS TEŞHİSİ KONDU.2

DOKTOR BEY İYİ GECELER 16 YAŞINDAKİ OĞLUMA PLONİDAL SİNUS TEŞHİSİ KONDU.2 FARKLI GENEL CERRAHIN GÖRÜŞÜ AMELİYAT YÖNÜNDE.ANCAK HER İKİ DOKTOR FARKLI YÖNTEM İLE YAPACAĞINI BELİRTTİ.SON DERECE EVHAMLI VE TEDİRGİN BİR ANNE OLARAK SİZİNDE GÖRÜŞÜNÜZÜ ALMAYI ARZU EDİYORUM.ŞÖYLE Kİ FLEP YÖNTEMİ KORKUNÇ GÖZÜKÜYOR.DİKİŞ İZLERİ KESİ YERİNİN ÇOK GENİŞ OLMASI VS.İNTERNETTEN BİLGİLENMEYE ÇALIŞIYORUM.SPİNAL İLE ANESTEZİ SONRASI AYLARCA SÜREN BAŞ AĞRILARI.KISACA ZİHNİM KARMAKARIŞIK.ÇOK BASİT BİR AMELİYAT DENMESİNE RAĞMEN GÖRDÜĞÜM FOTOĞRAFLAR ÖYLE DEMİYOR.BU-EĞER OLMASI GEREKİYORSA-AMELİYAT YÖNTEMİNİN DAHA BASİT ŞEKLİ YOKMUDUR?YADA AMELİYATSIZ BİR ÇÖZÜM.BENİ BU KONUDA AYDINLATIR VE RAHATLATIRSANIZ SİZE MÜTEŞEKKİR KALACAĞIM SEVGİ VE SAĞLIKLA KALIN..

30 Haziran 2009 00:29
Op. Dr. Jirayr Ağazaryan Doktora Sor

Op. Dr. Jirayr Ağazaryan tarafından cevaplandı.

Hocalarım merhaba. Annem 6 Altı aydır hasta sarılıktan dolayı stent akılı 9

Hocalarım merhaba. Annem 6 Altı aydır hasta sarılıktan dolayı stent akılı 90 kilodan 60 kıloya kadar düştü yemek yiyemiyor.Çekilen BT sinde PANKREAS başında 43*46 mm ebatında düzensiz kontuara sahip tümöral kitlesel lezyon mevcut. Doktorlar Cerrahi operasyon şart diyor.Dogruyu söylemek lazımsa amalıyat konusunda kafamız çok karışık nasıl bir sonuç çikar bilemiyoruz.bu durumda bize nasıl yardmcı olabilirsiniz.? cevabınızı beklıyorum.İyi çalışmalar.

8 Haziran 2009 14:52
Op. Dr. Jirayr Ağazaryan Doktora Sor

Op. Dr. Jirayr Ağazaryan tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube