Genel Cerrahi - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 3 soru cevaplandı.

safra kesesi

Hocam merhaba, safra kesesi ameliyatı operasyonunda aynı zaman da safra kesesine daha önceden takılmış olan stent te alınabilirim? Saygılar.

10 Mayıs 2016 14:58
Op. Dr. Fırat Tutal Doktora Sor

Op. Dr. Fırat Tutal tarafından cevaplandı.

safra kesesi ameliyatı hk.

sayın hocam ben 68 yaşındayım üç senedir sağ kürek kemiğimde ağrı varıdı bugün *** *** ** de ultrasyonda (SAFRA KESESİ POSTPRANDİAL KONTRAKTE OLMAKLA BİRLİKTE LÜMEN İÇERİSİNDE BÜYÜĞÜ 4MM OLMAKLA BİRLİKTE ÇOK SAYIDA TAŞ İZLENMİŞTİR) İBARESİ MEVCUTTUR.Sizden öğrenmek istediğim 1. safra kesesi tamamenmi alınıyor yoksa taşlarmı.2.Nevşehir de ameliyat olmak istiyorum çünkü avanos ta yaşıyorum son teknoloji varmı yokmu dokdoruma soramadım güvensizlik yaratmasın diye ve ameliyat olmam mecburmuyum.Şimdiden yanıtınıza karşılık çok teşekkür ederim.sıhhatli ömürlü olun saygılarımla.

8 Nisan 2015 16:30
Op. Dr. Fırat Tutal Doktora Sor

Op. Dr. Fırat Tutal tarafından cevaplandı.

Safra hastaligini nasil kurtula bilirim?

Merhaba doktor bey! Ben sizi Azerbaycanin Nahcivan sehrinden yaziyorum. Bende safrada problem var tas deyil ama cokuntu haline gelmis. yediyim hic bir seyi hazm edemiyorum. kac kere muayine aldim ama duzelmiyor. cok berbat haldeyim. burda yalniz bana Xolosos adli safra acici sirop icmemi dediler. Luften bu sorunu cevaplandirin Doktor bey bana ne yapmami soyleyin. CUnki bu illet beni cok rahatsiz ediyor.

30 Mart 2015 13:54
Op. Dr. Fırat Tutal Doktora Sor

Op. Dr. Fırat Tutal tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube