Genel Cerrahi - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 3 soru cevaplandı.

sonucum nasıl

Her iki meme parenkim ekojenitesi doğaldır. Her iki memede sonografik sınırlarda solid veya kistik kitlesel lezyon saptanmadı. Duktal belirginleşme saptanmadı. Her iki aksiller bölgede LAP satanmadı. bu ne anlama geliyor iyi mi teşekkürler.

23 Mart 2016 17:59
Dr. Öğr. Üyesi Alaattin Öztürk Doktora Sor

Dr. Öğr. Üyesi Alaattin Öztürk tarafından cevaplandı.

Antral gastirit ve les gevsekligi sorunu

Hocam iyi gunler ben endoskopi yaptırdım bende antral gastirit ile les gevsekligi cikti dokturm 14 gunluk trio adinda bi ilac tedavisi verdi onu kullandm simdi de bana mide koruyucu olarak nexium ilacini verdi bide kansizlik için demir hapi verdi bu ilaclarida kullanali 4 gun oluyor ama bende asiri derece de istahsizlik var yemek yiyemiyorm canm istemiyor ne yiyecegimi de bilmiyorm bununla beraber sirtimcok agriyor vucudumu bile tasiyacak halim olmuyor bazi anlarda elim ayagimi tutmuyor ben artk bu sikayetlerden cok yoruldum psikolojim bozuldu ne yapacagimi hic bilmiyorm bana yardm edinnhocam daha ne kadar sabir etmem lazm neler yapmam gerek?

14 Şubat 2016 20:02
Dr. Öğr. Üyesi Alaattin Öztürk Doktora Sor

Dr. Öğr. Üyesi Alaattin Öztürk tarafından cevaplandı.

Mide şikayeti

Hocam merhaba , yaklaşık 3 ay once ishal şikayeti nedeniyle kolonoskopi oldum , lökositten zengin iltihabi Hücre çıktı , ilaç tedavisiyle uzun sure sonra geçti şikayetlerim , son 1 aydır Midemden ağzıma su geliyor hocam , surekli olarak gegirme şikayetim var ara sıra midemde Ağrı oluyor Gastroentolojiye gittim , 15 gündür gaviscon ve degastrol kullanıyorum fakat bir etkisini olmadı , mide kanseri olmaktan korkuyorum sorunum bununla alakalı olabilir mi ?

12 Kasım 2015 01:11
Dr. Öğr. Üyesi Alaattin Öztürk Doktora Sor

Dr. Öğr. Üyesi Alaattin Öztürk tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube