Genel Cerrahi - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 3 soru cevaplandı.

Gögüs ağrısı

Merhaba hocam. 22 yaşındayım hayatımda ilk defa başıma geldiği için doğrusu biraz endişelendim. Göğsümde önce çok kaşıntı vardı. Ama çok tahriş etmediğimden eminim. Regl döneminde olduğum için ağrıyor sandım ama ağrıyan ucuymuş. Dokunulmuyor bile. Bugün uyandığımda da çok ufak bir şekilde kanamış ve kurumuş. Korkulacak bir şey var mı?

8 Mayıs 2020 16:42
Op. Dr. Bülent Şen Doktora Sor

Op. Dr. Bülent Şen tarafından cevaplandı.

Göğüslerde ağrı

Hocam mrb,ben 31 yaşındayım son bir aydır göğüslerimde gerginlik ve ağrı var adet dönemlerinde olduğu gibi şiş ve dokunulmuyor ağrıyor baya, annennem göğüs kanseri ,bende bu durumda risk altındamıyım,son zamanlarda halsizlik soğuk terleme cildimde solgunluk var ayrıca adetim bir hafta gecikti normalde asla gecikmez aksine hep erken olurum.aile hekimimiz kan tahlili yaptı gebelik negatif,kolestrol yüksekliği dışında bişey yok genel cerraha görünmende fayda var dedi.sizce şikayetlerimin sebebi ne olabilir.

16 Ekim 2019 08:14
Op. Dr. Bülent Şen Doktora Sor

Op. Dr. Bülent Şen tarafından cevaplandı.

Meme ağrısı

Hocam iyi günler ben 18 yaşındayım ve 1 aydır iki göğsümdede şiddetli ağrılar ve iki göğsümde de elime irili ufaklı küçük kitleler geliyor bir kaç gün önce sağ göğsümde ağrılar geçti diyecek kadar azaldı fakat sol göğsümde elime ceviz büyüklüğünde sert bir cisim geliyor ve sol göğsümde şiddetli ağrı var hatta ağrıyı koltuk altımda dahi hıssedıyom bazen kolunun uyuştuğunu bile hıssedıyom henüz doktora gıtmedım ama endıselıyım önemli bişey varmıdır lütfen bilgilendırırmisiniz

16 Eylül 2019 23:11
Op. Dr. Bülent Şen Doktora Sor

Op. Dr. Bülent Şen tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube