Sorularda Ara

Genel Cerrahi - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 3 soru cevaplandı.

bademcik ameliyatı

merhaba doktor bey oğlum 9 yaşında kbb dr götürdüm ve geniz eti alınması gerektiğini aynı zamanda da bademciklerinin alınması gerektiğini söyledi. bir diğer kbb dr ise geniz et alınsın ama bademcikler lazerle küçültülsün dedi. doktor bey sizce nasıl bir yol izlemeliyim. teşekkür ederim.

13 Mayıs 2015 16:03
Op. Dr. Doğan Fakıoğlu Doktora Sor

Op. Dr. Doğan Fakıoğlu tarafından cevaplandı.

Lenf Bezi Büyümesi (Sol kasık bölgesi)

Hocam merhabalar.Benim yaklaşık 3-4 gündür sol kasığımda bir sancı var.2 Gün önce genel cerrahiye bir randveu alıp gittim.Benden ultrason ve idrar tahlili istedi.Dediklerini yaptım ve geri döndüm sonuç için.Bana sol kasıktaki Lenf Bezlerimin enfeksiyondan dolayı büyüdüğünü söyledi.Cefbir Plus 300/125 adlı bir antibiyotik ve bir de ağrı kesici yazdı.Bunları kullan 20-30 gün sonra tekrar gel ve bir kontrol edelim dedi.Ben hapları henüz 2 gündür kullanıyorum hocam ve ağrım kesilmedi.Acaba henüz etkisini mi göstermedi haplar yoksa bir terslik mi var ?

15 Mart 2015 13:24
Op. Dr. Doğan Fakıoğlu Doktora Sor

Op. Dr. Doğan Fakıoğlu tarafından cevaplandı.

Apandisit miyim ?

İyi Günler sayın hocam, 22 yaşındayım ,3 gündür süren şiddetli sağ alt kasık ağrım var ve beraberınde mıde bulantısı kadın hastalıklarından suphelenıyorum ancak apandisit olabilirmi diyede düşündüm açıkcası apandiste kusma ve ateş görülüyormus bu problemlerım yok ancak yürürken zorlanıyorum,sizce ne yapmalıyım.

26 Şubat 2015 08:49
Op. Dr. Doğan Fakıoğlu Doktora Sor

Op. Dr. Doğan Fakıoğlu tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube