Genel Cerrahi - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 3 soru cevaplandı.

hemoroit ve çatlak

hocam merhabalar.8 ay önce hemeroit ve anal fissür (LİS) (lazerle) ameliyat oldum ameliyat sonrası 8 ay geçmesine rağmen azda olsa akıntı devam etmekte gün içerisinde 1 2 defa temizledikten sonra problem olmasada sorman istedim size normalmi diye.

12 Nisan 2020 15:19
Op. Dr. Bülent Şen Doktora Sor

Op. Dr. Bülent Şen tarafından cevaplandı.

Gebelikte Hemoroid ve Kanama

Merhaba Hocam, 33 yaşındayım. Yaklaşık 15 yıldır kabızlık problemi çekiyorum. Bunun sonucunda da zaman içinde hemoroid memesi oluştu. Eğer çok kabız kalırsam şişme ve kanama olabiliyor. Bugün gebe olduğumu öğrendim ve kan pıhtılaşma eğilimim olduğu için 9 ay boyunca kan sulandırıcı hibor 5000 iğne vurulmak zorundayım. Bu iğneleri vurulurken hemoridden kaynaklanan bir kanama olursa kan nasıl duracak? Bu iğneler kanın pıhtılaşmasını engelliyor. Kanama durumunda nasıl davranmam gerekir? Çok endişeliyim. Hamileliğime bile sevinemedim. Kanamam olursa ne yaparım diye korkuyorum. Yardımınızı rica ederim.

20 Kasım 2019 14:04
Op. Dr. Bülent Şen Doktora Sor

Op. Dr. Bülent Şen tarafından cevaplandı.

Hemorayit Ameliyatı

İyi günler Bülent bey benim Hemorayit ile bir sıkıntım var ve 2006 dan bu yana hiçbir doktora çıkmadım korkumdan ve şu anda gelinen durum 3 yada 4 cü evre bir hemorayit sorunum var,Çevremdeki insanlar olma olanları görüyorsun iyileşmiyor diye benimde piskolojimi bozdular,bu konu hakkında sizden neler yapmam gerekeceğini öğrenmek istiyorum.Kolay gelsin iyi çalışmalar.Hocam cevabınızı bana mail atarmısınız rica etsem sizden,rujdi*** *** **@gmail.com

15 Mayıs 2019 00:52
Op. Dr. Bülent Şen Doktora Sor

Op. Dr. Bülent Şen tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube