Genel Cerrahi - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 3 soru cevaplandı.

Laparoskopik kasık fıtığı ameliyatı

Merhabalar hocam laparaskopik kasık fıtığı ameliyatı olmak istiyorum üniversitede yapıyormusunuz? Acık ameliyata göre üstünlükleri varmı acaba genel anestezi den çekincelerim var çünkü saygılar iyi çalışmalar dilerim

15 Haziran 2016 13:29
Prof. Dr. Tahsin Çolak Doktora Sor

Prof. Dr. Tahsin Çolak tarafından cevaplandı.

mide küçültme ameliyati

Merhaba dr. Tahsin bey, Ben 35 yasinda 1,55 boyunda ve 113 kilodayim kilolarimdan rahatsizlik duymaktayim mumkunse mide küçültme ameliyati olmak istiyorum. Cronik astim ve guatr hastasiyim. Bu güne kadar mide kanamasi safra kesesi ve göbek fitigi ameliyati gecirdim.4 çocuk annesiyim son hamileligimde hamilelik sekerim vardi su anda yok çok şükür. Bu ameliyati mersinde olabilecgim bi hastane ve tecrübeli doktorlar var midir ? Öyle bi imkan varsa maaliyeti nedir? Iylesme süresi ne kadar dir ? Sgk karsilarmi masraflari ? Beni bilgilendirirseniz cok memnun olurum ! Simdiden ilginize tsk ederim.

8 Eylül 2014 01:43
Prof. Dr. Tahsin Çolak Doktora Sor

Prof. Dr. Tahsin Çolak tarafından cevaplandı.

Malesef Makat Darlığı

Merhaba; Tesadüfen benimde derde sahip olduğumu öğrendim.Ben 2009 yılında lazerli hemoroid tedavisi olmuştum.Ogünden bugüne kadar geldim ama hep bir şişkinlik,tuvalette rahatlayamama gibi problemler ile.Ve sonbirkaç gündür netten öğrendiğim kadarıyla ameliyat yapan kasapın mağduruymuşum.. Neten okuduğum kadarıyla yetişkin bir insan 1,5 - 2 cm kalınlığına kadar dışkı çıkarabilirken ben yıllardır kedi gibi enfazla 3-4 milim yapıyorum. Şimdi hocam benim derdimin çaresi yine bir amelliyatanmı geçer.Yardımınızı rica ederim. Teşekkürler.

14 Mayıs 2014 14:51
Prof. Dr. Tahsin Çolak Doktora Sor

Prof. Dr. Tahsin Çolak tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube