Genel Cerrahi - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 3 soru cevaplandı.

Diyabet 2 Ameliyat

Merhaba diyabet 2 hastasıyım insilün kullanmıyorum.Aynı zamanda polinöropati hastasıyım (şeker ayak sinirlerimi tahrip etmiş) Anne tarafım şeker hastası.48 yaşındayım ve Ankara'da yaşıyorum.Diyabet ameliyatını araştırıyorum.Gerçekten faydalı bir ameliyat mı.Sonradan sıkıntı yaşar mıyım iyileşme süresi nedir

14 Haziran 2021 23:24
Doç. Dr. Gül Bora Makal Doktora Sor

Doç. Dr. Gül Bora Makal tarafından cevaplandı.

Göğüse Darbe

Merhaba Gül Hanım. Benim 2 yaşında bir bebeğim var bir gün ben yatakta yatarken üstüme atladi dirseği sağ göğsüme geldi koltuk altına doğru ve çok acıdı. Bir kaç gün sonra ağrımaya başladı. Sonra geçti tekrar ağrımaya başladı geçti ve tekrar ağrımaya başladığı için ben bı genel ceraaha gittim. Orda da göğsünden ultrason çekildi herhangi anormal bir durum görülmedi. Darbe aldıktan sonra morarie ya aynı öyle bir ağrı var şuan. Hep aynı yer ağrıyor. Sizce başka doktora gitmem gerekir mi?

27 Şubat 2021 22:35
Doç. Dr. Gül Bora Makal Doktora Sor

Doç. Dr. Gül Bora Makal tarafından cevaplandı.

Pruloton depot sonrası şişlik ve sertlik

Merhaba hocam 29 haftalık hamileyim. 13 kasımda kadın doğum doktoruma gittim erken doğum riskinden dolayı pruloton depot iğne verdi 5 tane 3 günde 1 vuruldum. Sonuncunu 27 Kasım Cuma vuruldum. Soş. Kalçamda sorum yok ama sağ Kalçamda sertlik ve şişlik var. Ağrı yok ama üzerine bastırınca biraz acıyor. Kendiliğinden geçer mi yada ne yapmak gerekir?

1 Aralık 2020 10:24
Doç. Dr. Gül Bora Makal Doktora Sor

Doç. Dr. Gül Bora Makal tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube