Sorularda Ara

Genel Cerrahi - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 3 soru cevaplandı.

mide koruyucu ilaçlar

Evren bey, selamün aleyküm. ben sizin hastanızım. iki yıl önce Mide kanaması geçirdim, ve beni Allahın izniyle ölümden kurtardınız. Daha önce bir kaç kez görüştük. bana verdiğiniz mide koruyucu şurup artık acı geliyor. Sarıyer/Gümüşdere köyü Aile hekimine gittim, durumumu anlattım, bana yeni şuruplar verdiler. Şu an verdikleri şuruplar iyi geldi. Ama ben sizden randevu alamadığım için aile hekimine gittim. Sizin uygun olduğunuzda da randevu alıp kontrol için gelmek istiyorum. Saglıkla ve esenlikle kal. Sarıyer, Gümüşdere köyünden Mustafa MUT.

28 Kasım 2017 18:59
Doç. Dr. Evren Besler Doktora Sor

Doç. Dr. Evren Besler tarafından cevaplandı.

bilgi

Karın agrısı sebebi ile perlvik mr cektirdim , raporda sadece 3 bolge ile ilgili yorum yapılmıs mesena , vaginal bölge rektum alanı? Sorum su bu pelvik mr da mesela böbrek pankreas safrakesesi veya bagırsaklardaki sorunlar ile ilgili (kitle kist) gibi durumlarda görünüp kontrol edilebiliyor di mi ? bu 3 bolge yorumuna göre bir sorun yok ama karın agrım halen devam etmektedir , kan tahlilleri de normak farklı ne tahlil veya görüntü yaptırmam gerek ?

18 Aralık 2014 11:13
Doç. Dr. Evren Besler Doktora Sor

Doç. Dr. Evren Besler tarafından cevaplandı.

benim sikayetlerim baska bir rahatsizligin belirtileri mi

Merhaba ben 17 yasindayim. Midem rahatsiz 2 bucuk ay önce doktorumun soyledigi testleri yaptirdim endoskopi falan yapildi. Gastroskobik biyopsi sonucu kronik aktif antral gastris tanisi konuldu. Gastroskopi raporu sonunda hiperasidite, alkalen reflü, ileri derecede gastroduodenit hastasi oldugumu ogrendim, bulbus odemlo yaziyor ayrica endoskopi sirasinda ülser oldugundan da bahsettiler. Midem 60-70 yasinda birisinin midesi gibiymis dedi doktor. 1 ay duzenli olarak verdigi haplari ictim. Ama bir degisiklik olmadi kontrollerime de doktorum izinliydi diye gidemedim simdi ilk kontorlum aksamis oldu. Sikayetlerim surekli devam ediyor ayrica da halsizlik cok fazla biraz hareket edince bile dinlemem gerekiyor. Bunlar baska bir rahatsizligin da bel...

15 Ağustos 2014 17:41
Doç. Dr. Evren Besler Doktora Sor

Doç. Dr. Evren Besler tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube