Sorularda Ara

Genel Cerrahi - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 3 soru cevaplandı.

Göbek Fıtığı

Hocam merhaba. Annem de göbek fıtığı var. Sürekli korse kullanıyor. Korseyi çıkardığında ağrısı çok oluyor ve hareketleri kısıtlanıyor. Ameliyat diyor doktorlar ama kilosundan dolayı riskli diyorlar. Annem 1.55 boyunda ve 85 kilo. Daha önceden apandisit ameliyatı, 2 kez mide uzaması ameliyatı(yama yapıldı), kasık fıtığı ameliyatı,göbekaltından kist ameliyatı ve kadın hastalıklarından ameliyatoldu. 3 tane nodülü var ve tiroit bezleri yavaş çalışıyor. İlaç kullanıyor şimdilik nodül için. Sizin öneriniz ne olur acaba. Ameliyat olmalı mı ve riski nedir?

15 Ekim 2016 15:32
Prof. Dr. Adnan Çalık Doktora Sor

Prof. Dr. Adnan Çalık tarafından cevaplandı.

Diyaframatik herni

Mrb hocam diyaframatik herni teşhisi ablama kondu size ameliyat olmak istiyor anntalyadan gelecek ben rizede oturuyorum ameliyat zor ve riskli bir ameliyat mı dır ileri tetkik gerekirmi çalışma sisteminizi bilmiyorum kendiniz bizzat ameliyata giyormusunuz randevu için kimi arayacağız. Yardımcı olursanız ameliyat hakkında bilgi verirseniz çok memnun olurum ablamın. Yaşı 57

13 Ocak 2016 21:06
Prof. Dr. Adnan Çalık Doktora Sor

Prof. Dr. Adnan Çalık tarafından cevaplandı.

kasık ağrısı

Merhaba Adnan bey. 2gün önce kol kaslarımı geliştirmek için 5 kiloluk ağırlığı hızlı şekilde kaldırıp indirdim ve yarım saat sonra sol kasık bölgem ağrımaya başladı.o günden beri biraz ağrım var. öksürürken yada hapşururken ağrı olmuyor sadece zaman zaman ve bazen yatakta yatarken biraz ağrı yapıyor sizce ciddi bir durum var mıdır ?

1 Aralık 2013 11:03
Prof. Dr. Adnan Çalık Doktora Sor

Prof. Dr. Adnan Çalık tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube