Genel Cerrahi - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 3 soru cevaplandı.

Makat çatlağı makat daralması

Merhaba doktor bey ben 7 ay önce normal doğum yaptım ve sonrasinda makat çatlağım oluştu dikkat ettiğim halde kabızlık sorunu yaşıyorum ve 1-2 haftadır da makatta darlık oluşmaya başladı ameliyatsız bu sorundan kurtulabilir miyim ya da egzersiz etkili olur mu şimdiden teseklur ederim

13 Mayıs 2019 17:54
Dr. Öğr. Üyesi M. Kasım Arık Doktora Sor

Dr. Öğr. Üyesi M. Kasım Arık tarafından cevaplandı.

anal fissür

iyi günler hocam ben lis ameliyatı olalı 4 hafta oldu ameliyatın ilk gününden itibaren ağrı, gaz veya dışkı kaçağı olmadı kesin sonuca ulaşmak için bu süre yeterlimi. birde tabi ki kabız kalmamak için uğraşıyorum ama ilk kabızlıkta her şey başa dönüyor mu nüks etmesinden çok korkuyorum. Doktorum 3 ay diyet verdi sonra duruma göre normal hayatına dönebilirsin dedi. Sizden ikinci bir görüş almak istedim hocam. Bu ameliyatla ilgili uzun dönem sonuçları hiç bir yerde bulamadım genelde 2 veya 3 yıl hiç 20 yıl veya 30 yıl olan görmedim. Sizin bu konuda tecrübeniz varsa beni aydınlatır mısınız. Teşekkür ederim hocam kolay gelsin.

13 Mayıs 2019 13:33
Dr. Öğr. Üyesi M. Kasım Arık Doktora Sor

Dr. Öğr. Üyesi M. Kasım Arık tarafından cevaplandı.

lütfen yardımcı olun

Iyı akşamlar doktor bey ben gemlikten hastaniz hüseyin gectimiz ramazan ayının 2. Günü makatta apse operasyonu yapmıştınız fakat şu son 1 aydır ağrılarım tekrarlamaya başladı özellikle şu son 1haftadr intahar ın eşiğine getirdi beni sizede ulaşmaya çok çalıştım ulaşamadım hastanede görevi biraktinizi numaranz hakkında bilgilerinin olmadığını söyledi bana lütfen yardımcı olun.

14 Kasım 2018 21:48
Dr. Öğr. Üyesi M. Kasım Arık Doktora Sor

Dr. Öğr. Üyesi M. Kasım Arık tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube