Gastroenteroloji - Sorular ve Uzman cevapları
Hocam merhabalar ben rezan Bozkurt altınoluktaki hastanız size muayene olmak için size gelecektim şuanki çalıştınız kurumu ögrenecektim saygılar
12 Ekim 2020 16:05Uzm. Dr. Nalan Mirzai tarafından cevaplandı.
hocam merhabalar, döner yerken zımba teli gördüm paketin içinde ve yutmadım hemen çıkardım, dönerin kalan kısmını yemedim. zımba teli açık bir şekilde değildi, kapalıydı uçları. lakin benim aklımı karıştıran şey ise dönerin diğer yarısını yerken fark etmeden başka bir zımba teli varsa yutmuş olabilir miyim? yutmuş olma ihtimalime karşı ne önerirsiniz? doktora gitmeli miyim?
21 Eylül 2020 18:39Uzm. Dr. Nalan Mirzai tarafından cevaplandı.
yemek yedikten sonra yaklaşık 2-3 saat sonra midemin üst bölgesinde ağrı oluyor.Özellikle bazı akşam yemeklerinden sonra gündüz olmuyor.yediklerimi çıkarabilirsem çıkarınca rahatlıyorum.bazı besinler daha çok etkiliyor çekirdek ve çikolata gibi ama sadece akşam yersem.Bu ne tür bir rahatsızlık olabilir?
13 Ağustos 2020 00:31Uzm. Dr. Nalan Mirzai tarafından cevaplandı.
HASİBE KOZAN Tlf *** *** ** aydın da görev yaptınız mı hastanenizi araştırdım tam olarak bulamadım muayene ücretlimi Hst numarası cep numaranız yok iletişimiz olursa daha iyi olur şimdiden teşekkürler
6 Ağustos 2020 13:45Uzm. Dr. Nalan Mirzai tarafından cevaplandı.