Gastroenteroloji - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 3 soru cevaplandı.

Karında şişlik

Hocam benim dışarıdan bakılınca karnımın sol tarafı sağ tarafa göre daha şiş gibi yani öyle beze falan değil genel olarak önde duruyor diğer tarafa göre yaklaşık 3-4 yıl önce dikkatimi çekmişti ama bir şikayetim olmadığı için üstünde çok durmadım, unuttum. Fakat 1 yıldır haraketsiz yaşam ile aşırı gaz ve kabızlık oldu bende ama genel olarak karnım hiç şişmez yani öyle ağrım, sancım da yok bazen o sol tarafta keskin bir ağrı olur doktora gittim ultrasonla baktı sol tarafında aşırı gaz var dedi. Sol tarafımın diğer tarafa göre şiş olmasının nedeni gaz mıdır hocam? Şu an hamileyim de doktora bir daha gidemiyorum cevap verirseniz sevinirim.

12 Kasım 2021 12:59
Doç. Dr. Kadir Öztürk Doktora Sor

Doç. Dr. Kadir Öztürk tarafından cevaplandı.

Uzun Süreli Karın Ağrısı

İyi günler. 7-8 gündür bir karın ağrısı yaşıyorum. Tuvalete gittikten sonra da rahatlamıyorum. Ultrasonda bir şey çıkmadı temiz dendi gaz giderici ilaç verildi. Acaba başka nereye gösterebilirim? Ne gibi tahlil yaptırabilirim?

26 Mayıs 2021 17:00
Doç. Dr. Kadir Öztürk Doktora Sor

Doç. Dr. Kadir Öztürk tarafından cevaplandı.

Emzirme dönemi ishal sorunu

Mrb hocam eşim sabahtan beri ishal ve tabiri caizse su gibi ve kramp şeklinde kasılmaları oluyor, emzirme dönemimde olduğu için nasıl bir ilaç tedavisi uygulamamız gerekir, malumunuz hastaneye gidemiyoruz evde nasıl bir çözüm bulabiliriz.

16 Ağustos 2020 00:48
Doç. Dr. Kadir Öztürk Doktora Sor

Doç. Dr. Kadir Öztürk tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube