Sorularda Ara

Fizyoterapi - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 5 soru cevaplandı.

Ödem sorunu

Öncelikle merhaba Ben sag ayağımı bileğimi bir kere kırdım ve bir kere de çatlattım. Oluşan ödem 4 yıldır gecmedi. Bunun için nasıl bir tedavi uygulamak gerekiyor.Ameliyat,igne ve benzeri.

11 Mayıs 2018 12:00
Fzt. Zafer İkizgül Doktora Sor

Fzt. Zafer İkizgül tarafından cevaplandı.

Ra ve postur bozuklugu

Iyi gunler benim bundan 4 ay once boynum agrimaya basladi ve trapez kaslarimda agriyordu mr cekildi boyun duzlesmesi dendi agri kesici kas gevsetici kullandim yaklasik bir ay once belim agrimaya basladi kalca mr ve sakroilak mr cekildi temiz cikti hlab-b27 pozitif cikti iltihapli eklem romatizmasi dedi doktor yalniz benim sikintim boynum her zaman agriyor fakat belim ve sirtim hareket edince agrimaya basliyor dinlenince geciyor bu durian bozuklugundan olabilir mi posturum Zayif gibi ftr uzmanina gitsem posturumun Zayif olup olmadigimi olcebilir mi

3 Şubat 2018 11:55
Fzt. Zafer İkizgül Doktora Sor

Fzt. Zafer İkizgül tarafından cevaplandı.

çok kötüyüm ltfen bilgilerinize ihtiyacım var.

mrhba zafer bey.benim oğlum 13 aylık.1 ay önce farkettim oğlum aniden ürperiyor,yani şeytan dürttü yada azrail yokladı denir ya halk arasında onun gibi.saniyelik. arada bir oluyordu sonra bir kaçgün falan olmuyordu ama son iki gündür falan günde 10 u geçmeye başladı.araştırdım.Allah korusun epilepsidede böyle olabiliyormuş.ama oğlumun başka hiç bir belirtisi yok.dalmıyor gözleri kaymıyor.kendinden falan geçmiyor.sadece irkiliyor.kulağı devamlı kaşınıyor.nerdeyse doğdu doğalı gibi.baktırdım bişey çıkmadı.acaba kulağı kaşındığı zamanmı oluyor bilmiyorum.çişini yapacağı zaman olur diyolar ama anında baktığımda çişini falanda yapmıyor.çok tedirginim.ne yapmam gerekiyor.nereye gitmem gerekiyor.bilgilerinize acil ihtiyacım var.kameraya çekmem laz...

25 Şubat 2013 00:04
Fzt. Zafer İkizgül Doktora Sor

Fzt. Zafer İkizgül tarafından cevaplandı.

yürüme ....

merhabalar...23 aylık bir kızım var.yürüme problemimiz var.doktor kontrolündeyiz.tutunarak heryere gitmesine rağmen,kendi başına yürümeyi reddediyor.biz yürütmek isteyincede oturma pozisyonuna geçip,ağlamaya başlıyor.dr.fizik tedavi önerdi.size sormak istediğim,böyle vakalarda fizik tedavinin gerçekten fayda getirip getirmeyeceği...bu konuda fikirlerinizi paylaşırsanız çok memnun olurum.şimdiden teşekkürler..iyi çalışmalar..

5 Haziran 2012 13:58
Fzt. Zafer İkizgül Doktora Sor

Fzt. Zafer İkizgül tarafından cevaplandı.

Merhaba, 17.12.2010 tarihinde 3.550 kilo. 52 cm boyunda epidural sezeryan i

Merhaba, *** *** ** tarihinde 3.550 kilo. 52 cm boyunda epidural sezeryan ile doğum yaptım. bebeğim başını tam ve dik olarak 5. ayda tutmaya başladı, yüz üstü ve sırtüstü dönmelere iki aydır başladı, ancak yüzüstü yattığında ellerini yere koyup kafasını kaldırdığında uzun süre tutamıyor yorulup kafasını yere koyuyor, oturttuğum zaman bedenini dimdik tutamıyor, sağa sola devriliyor, desteksiz oturamıyor, ayaklarını yere basıyor ama duramıyor vücudunda gevşeklik var, çocuk doktorumuz çok elastik bir yapısı var, çocuk nöroloğunun görmesinde fayda var dedi, durumumuzla ilgili bilgi vermenizi rica ederim, Saygılarımla.

8 Ağustos 2011 15:59
Fzt. Zafer İkizgül Doktora Sor

Fzt. Zafer İkizgül tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube