Sorularda Ara

Fizyoterapi - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 3 soru cevaplandı.

Hipotonik Bebeklerde Fizyoterapi

Merhaba,benim 80 günlük bir bebeğim var,iki tane çocuk nörolojisin muayenesi ile hipotonik teşhisi konuldu,bıngıldaktan çekilen usg temiz çıktı,B12 vitamini alt sınıra yakın olduğu için iğnesi verildi.1 ay sonra görüşelim denildi,fizyoterapi için birşey söylemedi,bebek el kol hareketlerini sürekli yapıyor,nesneleri kafa ve gözle takip ediyor,yüz üstü kafayı kaldırmaya çalışıyor fakat diğer türlü kafa geriye düşüyor.Bizi nasıl bir süreç bekliyor,acaba bizim daha düşük boyutta mı,fizyoterapist ile hemen görüşmeli miyiz,lütfen çok panik olduk,ne yapacağımızı bilmiyoruz,bilgilendirirseniz sevinirim,teşekkürler.

11 Ekim 2019 17:08
Fzt. Turgay Ülgüner Doktora Sor

Fzt. Turgay Ülgüner tarafından cevaplandı.

Diz Kireçleme

Merhabalar, Diz de, ayak bilekte kireçlenme, topallama, ağrı gibi sorunlarımız var. Doktorların bir kaçı ameliyat diyor, bir kaçı olmayın diyor, bu konuyla ilgili bir tedaviniz var mıdır ?

2 Nisan 2019 12:09
Fzt. Turgay Ülgüner Doktora Sor

Fzt. Turgay Ülgüner tarafından cevaplandı.

Kürek kemiği, göğüste ağrı

Merhaba doktor bey. 24 yaşında kadınım. Benim 1 hafta önce kadar elimde telefonla uğraşırken yani kollarım bükük vaziyette bi süre durduktan sonra kollarımı uzatınca garip bi şekilde kollarımda ağrı oldu sızlama gibi de sanki güçsüz kalmış gibi bi acı. Daha sonra bunu takip eden günlerde omuz ve kolu birleştiren arka kemiklerde kürek kemiği oluyor sanırım orda ve göğüslere doğru ağrı olmaya başladı. Elime gelen bir kitle vs yok. İlk defa oluyor. Bugün koltuk altımın hemen yanında bir damarın çok belirgenleştiğini farkettim o kısımda da batma gibi bir ağrı söz konusu mavi bir damar koltuk altımın sırta doğru uzanan kısmında uzunlamasına belirgin bir damar görünüyor. Bu arada c4 c5 disk taşması mevcut boynumda 1 sene önce kadar boyun mr ımda ...

14 Mart 2019 21:55
Fzt. Turgay Ülgüner Doktora Sor

Fzt. Turgay Ülgüner tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube