Sorularda Ara

Fizyoterapi - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 3 soru cevaplandı.

omuz koltuk altı ağrım vardı

yaş51.sol omuz Mr inceleme akromyoklaviküler eklemde dejeneratif düzensizlikler izlenmektedir.Humerus başında mm boyutlu subkondral kemik kontüzyonuna ait görünüm izlendi.Subkorakoid bursada sıvı artışı izlendi.Subakromyal bursada subdeltoid ve subskapular bursada minimal sıvı artışı dikkati çekmektedir.NOT:kaza geçirilmedi,çarpma falan yok.Koltukaltı şişiyor ve kolumu geriye ve çok yukarı kaldıramıyorum. Mamografi temiz çıktı.ilaçlarım"oksamen-l 20mg(iğne), dolarex, recoside,dolgit krem” hala ağrı var

2 Ocak 2014 15:04
Fzt. Buket Uzun Doktora Sor

Fzt. Buket Uzun tarafından cevaplandı.

sporcu sakatlanması

merhabalar, sporcuyum, oynamış olduğum maçta hava topuna çıkmış ve düşerken dizimin üzerine düştüm ve esneme oldu sanırım ve şişme oluştu, buz tedavisi ile 3 hafta dinlendim, ve rahatladı ayağım eski hale geldi, daha sonra idmana çıkmış 1 hafta daha zaman geçtikten sonra zorlamaya başladım, ve dizim tekrardan acımaya başladı ve geniş alanlı şişme morarma ve sertleşme oldu, ve dizim kıramıyorum,,, ne yapmalıyım bana yardımcı olurmusunuz ?

31 Aralık 2013 20:07
Fzt. Buket Uzun Doktora Sor

Fzt. Buket Uzun tarafından cevaplandı.

Eklem kırığı sonucu fizik tedavi

Oğlum 4 yaşında, sağ kolunun eklem yerinden kırıldı, beş hafta alçıda kaldı. Ortopedist normal olduğunu söyledi. Behçet Uz hastanesinde 10 gün fizik tedavi gördü ama hala gelişme yok. İsmail Ataberk Atafizik Bornova merkezine götürmeye karar verdik. Ne kadar sürür iyileşmesi acaba? ne yapmamız gerekir?

3 Aralık 2013 12:32
Fzt. Buket Uzun Doktora Sor

Fzt. Buket Uzun tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube