Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 3 soru cevaplandı.

sol kolumda ve bacağımda kısalık, güçsüzlük, zayıflık, var.

Merhabalar. Ümit Bey. Doğuştan gelen bir sıkıntı bu bende. sol kolum ve bacağım sağdakine göre yaklasık 2 cm ince, güçsüz ve kısa. Geçenlerde nöroloğa gittim beni geniş kapsamlı muayene etmedi. sadece raporda sol kolda %5 güçsüzlük yazmış. Bunun tedavisi varmıdır??

2 Mayıs 2014 11:29
Uzm. Dr. Ümit Hazar Doktora Sor

Uzm. Dr. Ümit Hazar tarafından cevaplandı.

Bir hastalığım bulunmuyor yardımcı olabilirmisiniz ?

meraba efendim ben çağlar turgut efendim bende epilepsi,allerji ve sinir hastalığı var bunlar bulundu ameliyatta oldum ama bir hastalığım bulunmuyor anlatayımda size zahmet bana bi yol gösterin efendim 8 sene felan oldu orta okulda okuyordum ve burnum başka bir koku almaya ve kusmaya başladım mide doktorları tam kontrol etmeden mide ilacı veriyordu hiç bi işe yaramadı ve 8 sene geçti o kusma işi bir sene içinde geçti ama 7 senedir burnum başka bi koku alıyor,başım dönüyor aşırı derecede karışıp kalıyorum bide çevredeki sesler çok kötü beni rahatsız ediyor tanıdık bi kişi bu siteyi ve sizi önerdi ne yapabilirim bu durumda efendim ? bilgilerinize ihtiyacım var yardımlarınız içinde çok teşekkür ederim.

18 Nisan 2014 15:08
Uzm. Dr. Ümit Hazar Doktora Sor

Uzm. Dr. Ümit Hazar tarafından cevaplandı.

sudek atrofisi

hocam saygılar..ingilizce öğretmeniyim 28 yaşındayım..4 ay önce femur kırık ameliyatı geçirdim.sudek başlangıcı gördü fizik tedavi doktoru fizik tedavi gördüm bir ay süreyle ameliyattan 1 ay kadar sonra,ama ilaç vermedi,,şu anda kontrast banyo yapıyorum ayağıma ve calsiyum alıyorum ara vermeden,bacak derimde incelme ve hafif parlama gözlemliyorum hocam,ayağa kalkınca da ayağım morarıyo halen braz basınca azalıyor morluk daha tam yük veremiyorum,yükseğe koyunca morluk geçiyo.hocam size sorum sudek için kalsiyum ve sadece kontrast banyo yeterlimidir?içim rahat değil dr pek ilgilenmedi bu konuda ,burun spreyi var sanırım sudek tedevisinde benim durumumda böyle ekstra bi ilaç yada tavsiyeniz olurmu ? teşekkür ederim şimdiden ..

16 Şubat 2014 00:01
Uzm. Dr. Ümit Hazar Doktora Sor

Uzm. Dr. Ümit Hazar tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube