Diş Protez Uzmanı - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 3 soru cevaplandı.

Zirkonyum kaplama hk.

Merhabalar Üst çene 8 dişime zirkonyum kaplama yapıldı. Dişlerim dün takıldı. Fakat takıldığından beri dişler oynuyormuş gibi hissediyorum ağrımıyor ama hava alıyor sanki. Acaba zamanla mı yerleşecek yoksa yanlış yapılan bir işlem mi vardır? Yardımınızı rica ederim.

7 Temmuz 2020 23:30
Uzm. Dr. Dt. Esra Silahtar Doktora Sor

Uzm. Dr. Dt. Esra Silahtar tarafından cevaplandı.

Şeffaf plak

Merhaba hocam doğuştan diş eksikliğim var ve dişlerimin boyutu da biraz küçük öncelikle bunu söylemek isterim. yaklaşık 3 yıl tel tedavisi gördüm çıktıktan sonra şeffaf plak kullanmaya başladım 1yıl boyunca 24 saat taktım neredeyse yeme içme hariç sonradan kırıldı plağım ve yaptırmadım kullanmayı bıraktım şu an dişlerimin arasında açıklıklar olmaya başladı tekrar. Yeniden tel takmak zorunda kalır mıyım ya da başka bir yöntem uygulanabilir mi( plağı yaklaşık 8 aydır falan takmıyorum)

4 Nisan 2020 01:17
Uzm. Dr. Dt. Esra Silahtar Doktora Sor

Uzm. Dr. Dt. Esra Silahtar tarafından cevaplandı.

Merhaba, nerde çalıstıgınızı yazmamıssınız. Kronlarımın yenilenmesi gerekiy

Merhaba, nerde çalıstıgınızı yazmamıssınız. Kronlarımın yenilenmesi gerekiyor. Beykoz-Kavacıkta oturuyorum. İyi bir diş hekimi arıyorum. Metal porselen için diş başı 480 fiyat aldım çok geldi.Sonradanda en iyisinin zirkonyum oldugunu duydum. 11 dişime kron yapılması gerekiyor. Metal porselen ve zirkonyum arasındaki fark ne ve herkese zirkonyum olur mu? Ve yapılacak bu işlemlerin asagı yukarı piyasa fiyatı nedir? tsk ederim.

22 Kasım 2009 03:26
Uzm. Dr. Dt. Esra Silahtar Doktora Sor

Uzm. Dr. Dt. Esra Silahtar tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube