Sorularda Ara

Diş Hekimi - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 3 soru cevaplandı.

6 ay önce dişimin birtanesi amalgam dolgu ile doldurulmuş fakat gerektiğind

6 ay önce dişimin birtanesi amalgam dolgu ile doldurulmuş fakat gerektiğinden "çok derin" doldurulmuş ve o gün bugündür birçok sebeplere yol açtı bu dolgu! Çene ağrısı (TMJ), boyun- ve sırt ağrısı, kulaklarımın tıkanık olması, esnerken kulaklarımın açılmaması, bitmeyen tükenmeyen kulak çınlaması, sinüs'lerimin ağrıması vs. vs. Bu diş'in nervus mandibularis'in üstüne değdiği için üstte yazmış olduğum ağrıları vermesi normal mıdır? Ve çaresi nedir? O dişi çektirirsem kulak çınlaması kaybolur mu?

2 Ağustos 2010 04:42
Dt. Nimet Kızıltaş Doktora Sor

Dt. Nimet Kızıltaş tarafından cevaplandı.

İyi akşamlar doktor bey. Ben 28 yaşındayım ve sıkıntım ağız kokusu. Dişleri

İyi akşamlar doktor bey. Ben 28 yaşındayım ve sıkıntım ağız kokusu. Dişlerimi düzenli fırçalıyorum fakat ağzımda bi süre sonra kötü bir tat oluşuyor ve koku başlıyor. Ağzımın koktuğunu ağzımın içindeki huzursuzluktan farkediyorum. Çürük dişlerimin olmamasına rağmen bu problem ilköğretim döneminden beri devam etmektedir. Bunun yanında sabahları kalktığımda ağzım açık uyanıyorum. Burnumdan kaynaklanan solunum yollarımda problem var ve diş etlerim biraz şiş duruyor. Yardımcı olursanız çok sevincğim

24 Temmuz 2010 20:35
Dt. Nimet Kızıltaş Doktora Sor

Dt. Nimet Kızıltaş tarafından cevaplandı.

44 yaşındayım.dişlerimi fırçalamama ve gargara kullanmama rağmen dişlerim s

44 yaşındayım.dişlerimi fırçalamama ve gargara kullanmama rağmen dişlerim sararmaya başladı ve aynı zamanda yaptırdığım beyaz dolgu bir hafta sonra sarardı.temizlettim.sonra yine sarardı.sararmaması için ne yapmalıyım.teşekkür ederim.

23 Aralık 2009 17:10
Dt. Nimet Kızıltaş Doktora Sor

Dt. Nimet Kızıltaş tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube