Sorularda Ara

Diş Hekimi - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 4 soru cevaplandı.

diş çürümeleri

Mrb benim çok hızlı şekilde dişçürümelerim var. Öyleki iki yılda iki diş kaybı ve şu anda dört tane çürük var. Ve dişlerim hızla oyuluyor ve sızlıyor. 1.5 yaşında bebeğim var emziriyorum onunla alakalı olabilmi ? lütfen çok acil cevap yazarmısınız? Hemen harekete geçmek istiyorum. İlginize şimdiden teşekür ederim.iyi çalışmalar...

21 Ocak 2013 02:03
Dt. İlkay Kahraman Doktora Sor

Dt. İlkay Kahraman tarafından cevaplandı.

süt dişi dolgusu

Oğlumun( 2005 doğumlu) 2011 yaz döneminde alt küçük azı dişlerinde( köpek dişi yanındakiler) iğne ucu kadar çürükler oluştu. Doktora götürdük. Dişlerin değişeceğini, işlem yapmanın gereksiz olduğu söylendi. Sonrasında çürükler büyüyünce tekrar doktora gidip dolgu yaptırdık. Ancak kısa süre sonra dolgu düştü. Şu anda rahatça yemek yiyemiyor. İki kez de diş etinde iltihap oluştu, antibiyotik kullandık. Tekrar dolgu mu yaptırmalıyız. Nasıl bir tedavi önerirsiniz?

30 Haziran 2012 15:34
Dt. İlkay Kahraman Doktora Sor

Dt. İlkay Kahraman tarafından cevaplandı.

merhaba sayın hocam...4 5 gundur sağ çenemde bir ağrı söz konusu..önce 20li

merhaba sayın hocam...4 5 gundur sağ çenemde bir ağrı söz konusu..önce 20lik dişim diye düşünmüştüm fakat daha sonra sağ tarafımdaki dişimi aldırdığımı hatırladım. Tam sağ alt çene bitimi ile kulak memesinin kesişim noktasında bir ağrı..çenemi tam açamıyorum, çiğnemede bazen zorlanıyorum, esneyemiyorum..ne yapabilirim...teşekkür ederim..

6 Aralık 2010 10:00
Dt. İlkay Kahraman Doktora Sor

Dt. İlkay Kahraman tarafından cevaplandı.

merhaba İlkay Bey. Benim diş etlerimde problem var. ön dişim sallanmaya baş

merhaba İlkay Bey. Benim diş etlerimde problem var. ön dişim sallanmaya başladı ve yana doğru kayarak ön iki dişim arasında yarım cm'ye yakın bir boşluk oluştu. ayrıca diş etlerimde kanama ve oldukça fazla miktarda ağrı mevcut. daha önce gittiğim bir diş hekimi bana diş harabiyeti olduğunu ve periodontolji uzmanına gözükmem gerektiğini belirtti. Çanakkale bölgesinde veya yakınlarda bir periodontoloji uzmanı bulma şansım nedir. Sizin tavsiye edebileceğiniz periodontoloji uzmanı varmıdır.

28 Kasım 2010 19:32
Dt. İlkay Kahraman Doktora Sor

Dt. İlkay Kahraman tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube