Sorularda Ara

Diş Hekimi - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 3 soru cevaplandı.

Çok acil yardım

İyi günler Ezgi hanım size naçizane bir sorum olacak? Anketrent kullanırken diş teli takılır mı ? Lütfen yanıtsız bırakmayın.

19 Ekim 2017 17:21
Dt. Ezgi Şenyurt Doktora Sor

Dt. Ezgi Şenyurt tarafından cevaplandı.

Diş Bozukluğu

Merhaba hocam ben 2.5 yıl tel tedavisi gördüm ama bir şey merak ediyorum şu an aklıma takıldı dişlerimde asimetriklik var mı acaba bu röntgen tel tedavisi görürken çekilmişti. Buna bakarak anlaşılabilir mi bilmiyorum ama sizce bi asimetriklik söz konusumu gözle rahat görülebilicek şekilde? https://resimyukle.xyz/resim/aL5x4 https://hizliresim.com/lWOVOX

18 Temmuz 2017 01:06
Dt. Ezgi Şenyurt Doktora Sor

Dt. Ezgi Şenyurt tarafından cevaplandı.

Kanal tedavisi olan dişin çekilmesi

Üst çenemin önde olmasından ve alt dişlerimin aralıklı olmasından dolayı ortodonti tedavisi diş teli yaptırdım.tedavi sürecinde Üst çenemin geri alınması için 2 tane dişimin çekileceğini söylediler. (ex4). Arkada Kanal tedavisi olan bir dişim var. Çekimde onların değerlendirilmesini istedim.fakat kanal tedavili olan dişimin 2 tanesi iyi doldurulmuş bir tanesi kötü.Dişim ağırmıyor.Arada kısa süreli sızı veriyor. Kanal tedavili olan bir dişin ortodonti tedavisinde çekilmesi doğru mudur? Diş telleri çıkarıldıktan tedavi bittikten sonra,kanal tedavisi olan dişi çektirmesem ileride ağırma durumumda çektirmek zorunda kalacağım. İleride çektirdiğim zaman arada boşluk olacak. Diş düzeni bozulacak Kanal tedavisi olan dişi çektirmem doğru mudur?

23 Mart 2017 21:07
Dt. Ezgi Şenyurt Doktora Sor

Dt. Ezgi Şenyurt tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube